USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Таксисти Волині не сплачують штрафів

9 Вересня 2008 09:09
Начальник територіального управління «Головтрансінспекції» Володимир Степанов розповів, що проводиться процес перевірки таксі. Про це він сказав під час наради у начальника управління інфраструктури та розвитку ОДА Миколи Кучеренка щодо організації пасажирських перевезень,– інформує 9 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
Із початку року на волинських таксистів накладено близько 16 тисяч гривень фінансових стягнень. За словами пана Степанова, «за цей рік ще ніхто не розплатився».
Як сказав Володимир Степанов, постійно проводяться перевірки служб таксі  0-82 та 0-61. У 2008-му на службу таксі 0-82 фінансових стягнень накладено на суму 16 тисяч 100 гривень.
«Цьгоріч таксти штрафи не сплачували, а за минулий рік розрахувались за порушення лише на 3 тисячі гривень», – додав пан Степанов.
Усього до суду подано 90 справ, 65 із них розглянули та ухвалили рішення не на користь таксистів. Основною проблемою недоотримання коштів пан Степанов вважає не явку винуватців до суду.
Також, як зазначив Володимир Степанов, до кінця вересня відбудеться перевірка усіх шкільних автобусів: стаж водіїв, документації, огляди транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus