USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Там озеро», – депутат про вулицю Карпенка-Карого

24 Травня 2019 12:34
Під час великих дощів на вулиці Карпенка-Карого обласного центру Волині відбувається велике затоплення, через яке автомобілі інколи не можуть проїхати. Відтак, «Луцькспецкомунтрансу» рекомендували постійно моніторити ситуацію.

Про це йшлося 24 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Так, на розгляд комісії було винесено питання про незадовільне функціонування зливової каналізації на вулиці Карпенка-Карого під залізничним мостом на вулиці Дубнівській.

«Я їхав днями, але там озеро. Дощ був вночі, а я їхав о 10 ранку», - зазначив голова комісії Андрій Козюра.

Як розповів директор ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», на балансі у підприємства знаходиться вся зливова каналізація міста.

«Якщо каналізація не забивається листям чи сміттям, то вона справляється. Але якщо у місті ідуть великі дощі, то зливова каналізація не справляється з такою великою кількістю опадів, адже вона не передбачена на це. Ми вирішуємо це питання встановленням додаткових зливових решіток на вулиці Дубнівській. Вулиці Карпенка-Карого знаходиться на 4 метри нижче, як вулиця Дубнівська, тож вода збігає зверху. Також багато заводу стікає з автомобільного заводу, ми проводили там інспекцію. Окрім того, вода збігає в ту точку з-під мосту на вулиці Рівненській та вулиці Зв’язківців», - зазначив посадовець.

Таким чином, комісія рекомендувала підприємству моніторити ситуацію, зважаючи на пропускну здатність каналізації. Зокрема, прочистити всі зливові решітки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
шеф Показати IP 25 Травня 2019 08:32
нам потрібні нормальні дороги . без признаків Венеціі. за 20 років на посаді досі ще моніторити ситуацію стидоба.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus