USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Тамадою на ювілеї Горбачова буде Шерон Стоун

30 Березня 2011 17:51
Сьогодні, 30 березня, у лондонському королівському Альберт-Холі відбудеться святкування 80-річчя Михайла Горбачова, привітати екс-президента СРСР і лауреата Нобелівської премії миру приїдуть зірки російської та світової естради.
Про це інформує Кореспондент .
Як повідомляє РИА Новости, до програми концерту, про який оголошували ще в жовтні минулого року, входять виступи таких відомих артистів, як Брайана Феррі, Кетрін Дженкінс, Лари Фабіан, Ширлі Бессі, Дмитра Хворостовського, екс-учасниці гурту Spice Girls Мел Сі, а також Лондонського симфонічного оркестру під керівництвом Валерія Гергієва.

Заспіває на вечорі і німецька група The Scorpions, серед російських музикантів, які підтвердили свою участь у гала-концерті — Андрій Макаревич, Ігор Крутой і колектив Хор Турецького.

Ведучими концерту стануть відомі актори та громадські діячі Шерон Стоун і Кевін Спейсі.

Продаж квитків на гала-вечір стартував 1 листопада 2010 року. Їхня ціна починається від 35 фунтів стерлінгів. Головною ж статтею доходу організатори вважають продаж 33 VIP-лож на 12 чоловік, кожна — зі святковою вечерею та пам'ятними подарунками. Вартість кожної ложі складає 100 тисяч фунтів стерлінгів.

Майбутній захід буде присвячений благодійності: всі доходи від продажу квитків і місць у VIP-ложах, після вирахування організаційних витрат, підуть на ці завдання. Організатори гала-концерту мають намір зібрати 5 мільйонів фунтів. Планується, що дві третини виручених грошей будуть передані російським організаціям, а одна третина — британським. Британським благодійним партнером концерту став фонд MacMillan Cancer Research.

Дочка Михайла Горбачова Ірина Горбачова-Вірганська, яка є віце-президентом Горбачов-фонду і президентом Клубу Раїси Максимівни, розповіла, що до ювілею її батька, що відзначався 2 березня цього року, приурочений цілий ряд заходів.

Серед них — фотовиставки у Росії та Німеччині; спільна конференція Горбачов-фонду та фонду Меморіал, присвячена поколінню шістдесятників; святкування для ювіляра в колі рідних і друзів. Фінальним акордом святкувань стане лондонський концерт в Королівському Альберт-холі.

Горбачова-Вірганська додала, що для самого Михайла Сергійовича цей вечір дійсно буде таким собі сюрпризом, хоча, природно, деякі деталі він знає, тому що без його схвалення не могли почати роботу над цим проектом.

Символічно, що урочистості відбуватимуться у Королівському Альберт-холі, який, будучи одним з улюблених залів Горбачова, напередодні відзначив 140-річчя з дня відкриття.

Також під склепіннями Королівського Альберт-холу в цей вечір будуть оголошені перші лауреати премії Михайла Горбачова у трьох номінаціях. Їхні назви — вже міжнародні слова-символи Перебудова, Гласність та Прискорення.

Нагадаємо, 2 березня, президент РФ Дмитро Медведєв нагородив Михайла Горбачова орденом Андрія Первозванного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ветеран Показати IP 31 Березня 2011 10:07
...мерзкая компартийная гнида, предавшая СССР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus