USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Танкісти 14 бригади - учасники змагань країн НАТО

2 Травня 2017 10:54
Волинські танкісти захищатимуть честь України на міжнародних танкових змаганнях у Німеччині, інформують у прес-службі 14 бригади.

"Наші воїни-танкісти, кращі в Збройних Силах України, їдуть захищати честь Батьківщини на міжнародних танкових змаганнях країн НАТО - «Танковий виклик сильної Європи - 2017» в Німеччину, на полігон Графенвір.

Цій поїздці передував довгий і складний шлях. Впродовж місяців і навіть років вони відточували свою бойову майстерність, навички та вміння на полігонах, у зоні проведення АТО. Власне, бойовий досвід, набутий нашими побратимами під час бойових дій на Донбасі, без перебільшення, й став фундаментом їхньої перемоги в танкових змаганнях Збройних Сил України. До речі, у 2013 році кращим танковим взводом ЗСУ став підрозділ 51 окремої механізованої бригади, на базі якої й було сформовано 14 окрему механізовану бригаду. Наші воїни-танкісти продовжують славетні традиції в молодій, але вже загартованій в боях, військовій частині.

Наші танкісти з запеклими боями звільнили від російських окупантів Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне, Мар’їнку, Красногорівку. Брали участь в пекельних боях за Савур-могилу, Дебальцеве. Дивились в очі смерті й ішли вперед, відвоювали рідну землю, не раз змінювали хід війни…

А нині, з притаманними їм патріотизмом, відданістю Україні й своїй надважкій, але такій потрібній роботі, відстоюватимуть честь України на міжнародних змаганнях", -йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мудрик Показати IP 2 Травня 2017 11:22
Це я їх навчив ,я їх підготував,це ми з Тішиком танки ремотували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus