USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Танкісти 14-ої боротимуться за першість

15 Серпня 2017 11:07
На базі загальновійськового полігону на Чернігівщині стартував конкурс на першість Сухопутних військ Збройних Сил України серед танкових взводів, йдеться на сторінці 14 бригади в мережі.

"На одному з полігонів Чернігівщини розпочалися змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ Збройних Сил України.

Оперативне командування "Захід" вже традиційно представляють танкісти нашої 14 окремої механізованої бригади! До речі, саме ці воїни вже двічі, у 2013 та у 2016 роках, доводили, що вони кращі танкісти в Збройних Силах України!", йдеться у дописі.

Як інформують у прес-службі Генерального штабу ЗСУ у «Фейсбук», у ході змагань буде визначено кращий підрозділ, який вийде у наступний етап змагань на першість Збройних Сил України.

Конкурс буде оцінений у трьох номінаціях – професійна, спортивна та злагоджені дії підрозділу. Номінації будуть включати в себе окремі етапи, оцінка яких увійде у загальний підсумок.

Зокрема учасники проведуть снайперську стрільбу з танків, «Танкову карусель», водіння бойових машин, стрільбу з автомату АКС(У)-74, швидкісну стрільбу з пістолета та подолання психологічної смуги перешкод, яка додана в умови конкурсу лише цього року.

У першій день конкурсанти провели жеребкування порядку виконання вправ, привели зброю до нормального бою та отримали інструктаж з умов та правил конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus