USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Танкісти Волинського з'єднання – кращі у Сухопутних військах ЗСУ. ФОТО

19 Серпня 2016 16:47
Протягом п’яти днів на полігоні 1-ої окремої танкової бригади Оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, що в Гончарівському на Чернігівщині, воїни-танкісти демонстрували свій професіоналізм в змаганнях з літнього військового біатлону, снайперської та флангової стрільби, подоланні перешкод, стрільби на великі відстані та «танкової каруселі».

Про це йдеться на сайті Час Чернігівський.

В запеклій боротьбі перше місце та перехідний приз - металеву модель танка - вибороли військовослужбовці танкового взводу Волинського з'єднання, друге місце – у господарів турніру з першої окремої танкової бригади, а почесне третє місце посіли представники 17-ї отбр з Кривого Рогу.

Взвод-переможець отримав грошовий сертифікат номіналом двадцять сім тисяч гривень, по три тисячі на кожного, володарі срібних медалей – вісімнадцять тисяч гривень на всіх, а бронзові переможці – по тисячі на бійця. Кращих танкістів в окремих номінаціях нагородили відзнаками, цінними подарунками та грамотами Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

«Ура!!! Наші, як завжди - найкращі!!! Танковий взвод Волинського з'єднання - вкотре кращий у Сухопутних військах Збройних Сил України!!! Ми перемогли! Щиро любимо наших танкістів і надзвичайно ними пишаємося!», - повідомляє прес-служба Волинського з'єднання у Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ще не зовсім свідоми Показати IP 19 Серпня 2016 19:49
Молодці, хлопці. ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ. ВАМИ ГОРДЖУСЯ.
ТИГР Показати IP 19 Серпня 2016 21:18
Тільки на фото БМП,МТЛБ,МТЛБу,БТР-звязку а танками і танкістами не пахне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus