USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Танки збиватиме ППО»: Кадиров зібрався «брати» Київ та дійти до Польщі

12 Лютого 2023 18:47
Скандальний самопроголошений очільник Чечні Рамзан Кадиров заявив, що він планує «взяти» Одесу, Київ та Харків і дійти до Польщі. Водночас Кадирову західні танки нестрашні, бо він їх планує збивати системою ППО.

Виступ Кадирова опублікували російські засоби масової пропаганди, передає ТСН.

«Ми заберемо і Одесу, і Харків і Київ і дійдемо до Польщі», – заявив Кадиров.

Він додав, що в Росії об’єдналися представники різних націй та віросповідання, щоб вбивати українців. Водночас Кадиров видав чергову маразматичну фантазію про те, що західні танки РФ не страшні, бо в них є ППО, яка нібито все збиває.

Читати ще: Коли мобіки гинуть на фронті: Кадиров провів новорічні свята в Дубаї, куди прилетів власним лайнером за $80 млн, – ЗМІ

«Заспокою людей, танки, які вони дають – взагалі нічого не означають. У них є і танки, і БТР, і літаки, але використовувати їх на території «спецоперації» немає можливості, бо наша ППО оперативно працює», – видав Кадиров.
Раніше голова Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв розповів, що Рамзан Кадиров – наркозалежний і 15 років вживає якісь таблетки.

Як повідомляли, Верховна Рада визнала Чеченську республіку Ічкерія тимчасово окупованою Росією. Ічкерію визнано лише однією державою-членом ООН – Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ян Показати IP 12 Лютого 2023 19:33
Не страш, не страш, бо штани зесраш))
Психіатр Показати IP 12 Лютого 2023 20:09
Зовсім вже іпануйвся овце*оп бородатий...
І Показати IP 12 Лютого 2023 20:24
Бабай безграмотний
Янеробот Показати IP 13 Лютого 2023 04:08
Нащо ви піарите цього пр*дурка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus