USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Танці на головах під чортів волохатих: Луцьк розкачався під KARNA. Фото

1 Грудня 2018 09:00
Кач під важкі ритми, гучні підспівування, слем та танці на головах: неймовірні емоції забезпечили лучанам музиканти гурту KARNA.

Виступ колективу, створеного в Івано-Франківську, відбувся 30 листопада в арт-кафе «Стоп-Кадр».

Із самого початку артисти дали зрозуміти публіці, що сумувати протягом вечора не доведеться, адже під драйвові ритми улюблених, давно завчених напам’ять пісень встояти спокійно на місці було просто неможливо.

«Я навіть не питатиму, як у вас справи. Ви просто нереальні», - звернувся до присутніх лідер гурту Олексій Шманьов.
Так, лучани з задоволенням відривалися під усім знайомі пісні «Гуцул-метал», «Полтергейст», «Чекати буду», «Моя мила» та інші.
«Ми дуже чекали цього концерту, і ви перевершили всі наші очікування. Дуже круто дивитися на ваші обличчя і чути, як ви своїми криками заглушуєте нашу музику. Це дуже тішить», - сказав Олексій Шманьов.

Він зазначив, що KARNA привезла до Луцька напрочуд чуттєву пісню - «В хаті моїй дідько страшний», і закликав сформувати величезний аркан під цю композицію.
«Це буде наш рекорд. Ви знаєте, що робити. Давайте зробимо аркан, але без будь-якого мочу. Ми будемо лише крутитися й нікого не товктимемо, бо ми, українці, дружній народ», - наголосив фронтмен. Після закінчення «улюбленої ліричної пісні» гурту Олексій Шманьов додав, що лучани сформували «самий файний аркан під самий файний хор».

«Луцьк, ви найкращий! Ви такі гарячі. І ми спеціально для вас підготували нон-стоп програму, аби ви виклалися до кінця. Ви реально як ті чорти волохаті», - акцентував лідер KARNA.

Спеціально для лучан гурт виконав пісню «Зіронька». «Це пісня, яку в цьому турі ми граємо вперше. Вона дуже експериментальна й записана ще у 2003 році. Коли ми її писали, були дуже молодими, як ті, що зараз стоять у перших рядах. Загалом нам завжди було приємно грати чи в «Майдані», чи на Бандерштаті. Луцьк завжди вирізнявся просто шаленою енергетикою», - зауважив Олексій Шманьов.
Останньою в концертній програмі гурту стала, звісно ж, пісня «Паті на Прикарпатті». Своєю чергою, на біс музиканти зіграли сингл «Маленька».
«Наостанок ми хотіли б сказати кілька слів. Сьогодні до нас на концерт завітали особливі люди, ті, хто брав учать у російсько-українській війні, яку всі чомусь називали АТО. У нас у країні давно не все гаразд, а зараз стало ще гірше, однак ми до цього звикаємо й багато про що забули. А маємо розуміти, що нічого не закінчувалося. Хлопці продовжували рити окопи, вони постійно були там, захищали нас. А нам потрібно об’єднатися і зрозуміли, що в нашому домі йде війна... Ми писали свого часу цю пісню про Майдан, але потім почалася війна, загинуло багато людей.... Ця пісня «За тебе кров моя» присвячується всім українцям, які борються за нас із вами», - акцентував на завершення концерту гітарист гурту Владислав Ярун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2018 09:58
Чєрті вони і в Африці чєрті.
Лабух до ВН Показати IP 1 Грудня 2018 11:42
А яке естетичне навантаження несе фоторяд ? Треба мати талант фотохудожника, щоби серед всього того виставленого фотомотлоху вибрати ті акценти, які повноцінно розкриють тему. А то строчите невпопад - шо віжу то пою !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus