USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Танцювальний флешмоб, фаєр-шоу та призи – лучан запрошують відсвяткувати День молоді

7 Серпня 2018 13:44
Лучан запрошують яскраво відсвяткувати Міжнародний день молоді. Незабутні емоції від холі-фесту, участь у танцювальному флешмобі та видовищне фаєр-шоу обіцяють провести під час святкування.

Дійство відбудеться у неділю, 12 серпня, на Театральному майдані Луцька. Захід стартує о 16:00, повідомляють організатори.

Влаштовують кольорове свято Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради та Молодіжний центр Волині за підтримки ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат».

Розпочнеться дійство з танцювального флешмобу, який для всіх охочих проведуть танцівники My Jump Dance School. Продовжать святкування яскравим холі-фестивалем, де лучани «оновлять» свій зовнішній вигляд, обкидавши один одного яскравими фарбами. До слова, учасники флешмобу отримають пакетик фарби безкоштовно, зареєструвавшись за посиланням https://goo.gl/t2rvGk.

Музичний настрій створять гурти «The West Wind» та «Lost by time». Танцювальні номери демонструватимуть «My Jump Dance School». Після живого концерту для молоді гратимуть кращі діджеї Луцька.

Завершать святкування видовищним фаєр-шоу.

Впродовж дня на Театральному майдані проводитимуть розіграші призів.

Нагадаємо, що свято двічі переносили. Вперше завадили провести дійство погодні умови. Вдруге проведення заходу скасували через дні жалоби у Луцьку. У зв’язку з цим, організатори приурочили святкування до Міжнародного дня молоді, що відзначається 12 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ганьбослав Показати IP 7 Серпня 2018 16:02
А могла б й до бандерштату завiтати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus