USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Танцювальний колектив з Волині увійшов у п'ятірку кращих в Україні

5 Жовтня 2020 07:40
Танцювальний колектив «Мрія» Будинку дитячої юнацької творчості м. Горохів увійшов у п'ятірку кращих в Україні.

Про це повідомляє Волинь-нова.

«Мрія» Будинку дитячої та юнацької творчості (м. Горохів) - один із найкрутіших танцювальних колективів України. Секрет їхнього успіху в дружбі і злагодженості, любові до танцю та в тому, як вони кажуть, що мають найкращого супер-креативного керівника Лесю Кравчук. І, звісно, самі учасники завжди наполегливо працюють: Уляна Герасимчук, Владислава Шульган, Марина П’явка, Аліна Степанюк, Евеліна Домбровська, Юліана Лукашук, Олександра Трубій та Яна Лись», - так написали цьогоріч про учасниць колективу видавці четвертої книги «Енциклопедія дитячих талантів» (видатні діти України).

У столичний Національний музей народної архітектури та побуту (Пирогово) поїхали майже всі учасниці колективу. З високого подіуму повернулися з незабутніми чудовими враженнями, з медалями й дипломами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus