USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Танцюють всі» у Луцьку - хіп-хоп і народні танці. ФОТО

2 Лютого 2012 18:23
Участь у передкастингу відомого телевізійного шоу «Танцюють всі!» у Луцьку взяли десятки талановитих танцюристів.
Передкастинг відбувся 2 лютого у міському Палаці культури.
Так, як розповів кастинговий менеджер телеканалу СТБ Дмитро Онищенко, участь у луцькому передкастингу поки взяло більше півсотні талановитих людей. «Це люди різного віку, виконували номери різних стилів», ‒ розповідає Дмитро.

За його словами, серед виконаних номерів ‒ переважно народні танці та хіп-хоп. «Було декілька дуже яскравих номерів у народному стилі», ‒ сказав Дмитро Онищенко.
На передкастингу у Луцьку немає суддів, є лише журналісти та оператори. У всіх учасників беруть інтерв’ю, записують їх імпровізацію на камеру. «Потім ці всі записи ми веземо у Київ, їх переглядають наші продюсери та режисери, які вирішують, чи проходять учасники у наступний тур», ‒ пояснив Онищенко.

Журналістам побачити творчий процес із середини не дозволяють, проте учасники діляться емоціями, вже вийшовши із зали. Так, молоді танцюристки Куся і Тася розповіли, що виконували танці у стилі контемп та хіп-хоп. «Все дуже сподобалося, сам процес захоплює», ‒ поділилися враженнями дівчата.
А хлопці Артур та Павло розповіли, що приїхали на луцький передкастинг із Києва. Зокрема Павло зізнався, що уже не вперше бере участь у кастингах «Танцюють всі!» Перед телекамерами обоє виконуватимуть бальні танці.


Довідково:
«Танцюють всі!» ‒ Це формат шоу SoYouThinkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?») Британської компанії RDF.
Це конкурс талантів для всіх, хто думає, що він вміє танцювати, для представників всіх напрямів і танцювальних стилів.
Перший сезон «Танцюють всі!» стартував 12 вересня 2008 року.
Звання найкращого танцюриста України, 250 тисяч гривень та золотий кубок завоював Олександр Останін. Він став переможцем першого сезону «Танцюють всі!».
Переможницею другого сезону шоу стала танцюристка Наталя Лигай.
Олександр Геращенко переміг у шоу «Танцюють всі-3».
Четвертий сезон проекту «Танцюють всі» стартував 2 вересня 2011 року. У відбірковому турі шоу змагалися 30 000 танцюристів з різних країн світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Совість Волині Показати IP 2 Лютого 2012 19:02
танцюй ,а не працюй...
kamil до Совість Волині Показати IP 3 Лютого 2012 00:26
працюй, а не п...ди тут...
Люблю танці Показати IP 3 Лютого 2012 08:19
ПАШКА, ПОКАЖИ У ЦЬОМУ РОЦІ КЛАС. ТІЛЬКИ НОСА НЕ ДЕРИ ВИСОКО. МИ ЗА ТЕБЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus