USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тарабарова, Vip Тернопіль і Загорецька: у Луцьку оберуть «Міс Принцесу України» 2019

29 Жовтня 2019 19:22
До Луцька позмагатися за титули та нагороди приїде аж 30 красунь з різних областей України. Ювілейний X Національний конкурс краси дасть можливість отримати замість 7 титулів, аж 10, тому шанси для усіх принцес зростають.

2 листопада у Драмтеатрі о 19:00 найкрасивіші і талановиті дівчата з усієї України виборюватимуть найголовніший титул «Міс принцеса України» 2019. Національний конкурс краси «Міс принцеса України» 2019 вже традиційно проходитиме під гаслом «Краса єднає Україну», адже в такий нелегкий час, слабка половина людства, як ніколи, має демонструвати єдність, мир та дружбу.

Дівчата приїхали зі Львова, Донецька, Луцька, Маріуполя, Луганська, до заповітного фіналу усі пройшли відбіркові етапи у вигляді кастингу та пів-фіналу у Києві.
Між виходами дівчат, публіку розважатимуть молоді та позитивні артисти сучасного шоу-бізнесу. Хедлайнером дійства стане Світлана Тарабарова – володарка премії національної музичної премії «Пісня року 2014» , Заслужена артистка естрадного мистецтва України – Ірина Шабан, Заслужений артист естрадного мистецтва України – Сергій Скулинець. Ведучим конкурсу буде переможець 3-го сезону Ліги Сміху - команда Загорецька Людмила Степанівна. Розважальна програма обіцяє бути дуже цікавою та веселою.

Смішно аж до сліз і надзвичайно цікаво буде з українською командою КВН та Ліги сміху - Vip Тернопіль.
Боротьба між 30-ма дівчатами буде нелегкою, бо дівчата усі красиві, але призовий фонд становить аж 300 000 грн., а також буде не одна корона, а й інші титули, тому кожна може претендувати на винагороду. Переможниця представить країну на Міжнародному конкурсі краси – «Міс Принцеса Світу» 2020, отримає грошовий приз, титул та корону переможниці «Міс Принцеса України» 2019.

На дівчат чекає багато веселих запитань, а глядачі зможуть побачити та почути відповіді кожної учасниці. Глядачам окрема подяка, бо у Луцьку найпривітніша публіка, тим паче, що конкурсу 10 років і багато шанувальників з нетерпінням чекають на запальне, блискуче, сучасне шоу, яке здатне підняти настрій, залишити приємні емоції, а головне відчути себе повноцінним учасником, адже багато взаємодії зі сцени саме з глядачем.

Квитки на конкурс можна придбати в касі Драмтеатру міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus