USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тарас Романчук: «Україна і Ковель залишаться в серці»

9 Березня 2017 16:01
Український півзахисник білостоцької «Ягелонії» Тарас Романчук з Ковеля має намір отримати польське громадянство. За словами гравця, визначальними стали родинні та футбольні фактори.

«Вагався недовго, я був впевнений у своєму рішенні. Я вже протягом двох років збираю документи на громадянство. Вплинуло те, що моя бабуся походить з Польщі. Мої батьки і рідні тільки підтримують це рішення, тому і я не бачу в цьому нічого поганого. Не я перший і не я останній змінюю громадянство», - розповів Тарас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТУРЕЦЬКИЙ «КОНЬЯСПОР» ПРОПОНУВАВ МІЛЬЙОН ЄВРО ЗА ФУТБОЛІСТА З КОВЕЛЯ

Окрім того, важливою є і футбольна сторона питання. Якщо вдасться отримати громадянство, тоді Романчук не буде легіонером. Також півзахисник зможе виступати за збірну Польщі. Але поки таких пропозицій йому не надходило.

«Інтересу зі сторони збірної ніколи не було, та це зовсім не вплинуло на моє рішення зміни громадянства. Мені ще зарано думати про збірну Польщі, для мене важливіше отримати паспорт і не бути легіонером», - пояснив півзахисник.

Футболіст зізнався, що його ставлення до України, Волині та Ковеля ніяк від цього не постраждає.

«Україна і Ковель, звичайно, для мене залишаться в серці. Це моє рідне місто, де живуть мої рідні та близькі люди, і в свій вільний час я завжди радий приїхати додому», - зізнався Тарас.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИН – ОДИН ІЗ ЛІДЕРІВ ПОЛЬСЬКОЇ «ЯГЕЛЛОНІЇ»

Нагадаємо, 25-річний Романчук виступає в Польщі з 2013 року, а в «Ягелонію» перейшов у 2014 році. У нинішньому сезоні гравець провів 25 матчів і забив п’ять м’ячів у всіх турнірах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
... Показати IP 9 Березня 2017 16:29
Що за менталітет? Я в шоці: і він і родина і журналіст ,пишаються що він продається ляхам...як це підноситься :і Україна і Ковель лишаться в серці...Люди вам що всім мізки висушили зовсім,він буде жити через 100 км...з одної сторони біжать до москалів,з іншої до ляхів. Тільки коли до ляхів,то вже герой!
анонім Показати IP 10 Березня 2017 11:23
зате житиме я людина а не виживатиме тут. Правильно робить. В наших депутатів по три громадянства і нічо....вони патріоти теж.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus