USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Тартак» роздягнув бандерштатівців

8 Серпня 2016 14:39
Неймовірно драйвовим, енергійним та запальним видався останній цього року виступ українського гурту Волинського походження «Тартак». На високій ноті хлопці закрили головну сцену десятого ювілейного фестивалю «Бандерштат», заспівавши на біс разом з тисячами гостей легендарну «Не ту кохав».

Ще на початку виступу фронтмен гурту Олександр Положинський заявив публіці, що це – крайній виступ «Тартака» цього року. Відтак, порадив відриватись «на максимум». Справедливості заради слід зауважити, що публіка і так це робила залюбки.

Колориту виступу додало живе спілкування з луцькою публікою – Сашко залюбки балакав з публікою, що створювало якийсь невидимий зв’язок між сценою і людьми під нею.

Серед пісень, які пролунали вчорашньої ночі, як «вічна класика» від «Тартака», так і твори з нового альбому. Окрему присвяту Положинський виголосив тим, хто боронить Україну від російського агресора на сході – для них прозвучав «Лицарський хрест» та «Ніхто крім нас». До слова, останнім треком фронтмен гурту привітав з пройдешнім святом українських десантників, наголосивши, що пам’ятник засновнику високомобільних десантних військ стоїть у місті Дніпрі, а ВДВшники-українці брали участь у багатьох важливих спецопераціях, а нині бережуть мир України на сході.

У розпал виступу Положинський зробив те, чого, з його слів, не робив дуже давно.

«Заради цього я покажу вам всі свої жирові складочки», - заявив Сашко, скидаючи футболку та закликаючи присутніх зробити те саме. В результаті чимало присутніх вимахували ними під час виступу.

«Порвав футболку за 120 євро, яку купив на розпродажі за декілька євро, але то нічого», - жартома сказав Положинський, з якого аж парувало від постійного руху на сцені.

Довелось «Тартаку» пограти і «за їжу». Не буквально, звичайно – Сашко розповів, що вдень смакував бургер, за що його попросили зіграти ввечері «файну пісню». Нею стала історія про те, як «мама любить тата, тато любить маму».

Окремий привіт передали екс-клавішнику гурту Андрію Благуну, який переїхав до США. Для нього прозвучало «Наше літо», яке в оригінальній версії починалось з клавішної партії.

Сашко Положинський зізнався, що бандерштатівська публіка – чудова. Можливо, саме тому і погодився вийти на біс до натовпу, який благав повернутись на сцену після легендарної «Прокрутіть цю пісню по радіо». Наостанок «Тартак» разом з присутніми заспівав не менш відому «Не ту кохав», яку хлопці записали разом з гуртом «Світязь».
Білоруські добровольці, які воюють за Україну на сході
Білоруські добровольці, які воюють за Україну на сході
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus