USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Тартак» стане хед-лайнером Всеукраїнського фестивалю у Луцьку

24 Червня 2009 17:42
Стало відомо, що хед-лайнером третього всеукраїнського фестивалю альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат-2009» стане гурт «Тартак». Про це 24 червня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує прес-служба фестивалю «Бандерштат – 2009» на сцені фесту гурт презентуватиме новий альбом команди – «Опір матеріалів» та виконає програму із своїх пісенних хітів.
 
Повна концертна програма буде відома 26 червня. У цей день закінчиться відбір гуртів, які для участі у фестивалі надсилали демо-записи своїх пісень на патріотичну тематику. Нагадаємо, що минулого року хедлайнерами були львівська команда «Анна» та київський гурт «Кому вниз».
 
Довідково:
 
«Тартак» – один з небагатьох популярних в Україні гуртів, який пропагує своєю творчістю любов до України і всього українського, зокрема піднімаючи питання УПА. Прикладом цього є композиція «Не кажучи нікому» створена спільно з гуртом «Нічлава», кліп на яку знімався на Волині у Загорівському монастирі. Саме тут, 11 вересня 1943 року відбувся запеклий бій військ УПА та німецьких окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus