USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Тариф на холодну воду зросте на 30% вже за кілька тижнів, – НКРЕКП

30 Квітня 2023 10:34
Уже на початку червня в Україні зростуть тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення – у середньому по ліцензіатам НКРЕКП рівень зростання становитиме близько 30%.

Про це йдеться у відповіді Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), повідомляє Апостроф.

«У поточному році (орієнтовно з 01 червня) НКРЕКП планує привести тарифи ліцензіатів НКРЕКП на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення до економічно обґрунтованого рівня, що є не лише вимогою законодавства, але і нагальною необхідністю з економічної та технічної точки зору», – йдеться у повідомленні.

Прогнозовано, що збільшення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення вплине на кінцеву плату споживачів. При цьому, розмір тарифів водоканалів залежить від особливостей надання послуг та обсягів споживання, кількості споживачів, які користуються послугами по одному договору (абонентському рахунку). Таким чином, від зростання тарифів на водопостачання та водовідведення до кінцевих споживачів будуть залежати окремі водоканали, оскільки їхні тарифи різні в залежності від умов надання послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
?? Показати IP 30 Квітня 2023 10:41
Будуть і далі регіони відвалюватися?
Тур Показати IP 30 Квітня 2023 11:58
коли ж начальство вже нажереться... Ціни на все зростають наче скажені
Василь Показати IP 30 Квітня 2023 12:11
Причому тут регіони??Є закони економіки і рівень споживчих цін зріс приблизно вдвічі.тому і всі енергоресурси також піднімуться в ціні.Просто прийдеться більш ощадно використовувати все: і воду,і ел. енергію .і газ.Все вже придумано до нас-нам просто потрібно переймати досвід заможних країн.
Іігор луцький Показати IP 30 Квітня 2023 13:31
Ціни піднімають регулярно,лише якість води постійно без змін.
Правда Показати IP 30 Квітня 2023 18:31
Погоджуюсь з Василем.В нас маса люду немає засобів обліку і використовують воду(дуже дорогу і цінну)як заманеться,а потрібно економно і по потребах,ось і все,життя навчить і тільки так.Облік,блокнот,ручка і навчання дітей і ду...дорослих,яких вже не навчиш,але гривнею стимулює.
Не знайко Показати IP 1 Травня 2023 04:06
Що з повітрям, коли вже почнуть за нього брати кошт? Ще можно за дощь. Головне не зупинятися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus