USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Таємну кухню погоди» презентував у Рівному волинський журналіст

14 Листопада 2008 13:44
На Рівненщині пройшла презентація книги народного синоптика та знаного волинського журналіста й письменника Володимира Лиса. Про це 14 листопада повідомляє репортер «Волинських Новин».
«Головний шаман» України, як він сам себе жартома називає, прибув на Рівненщину на запрошення газети «Вісті Рівненщини». Володимир Лис презентував у Рівному свою нову книгу – «Таємна кухня погоди» Книга народного синоптика». Вона складається з двох частин: «Прогнози і спостереження» та «Загадки світової погоди». У книзі автор розкриває деякі секрети прогнозування погоди та цікаві факти впливу погоди на перебіг світової історії.
 
У рамках візиту відбулися і «пряма лінія» із паном Лисом, і зустріч-презентація книги в облраді Рівненщини. Директор видавничо-поліграфічного дому «Твердиня», де побачила світ «Таємна кухня погоди»,  Микола Мартинюк переконаний, що все пройшло чудово. Щоправда, скільки екземплярів книги розкупили наші сусіди, він уточняти не став, зіславшись на  комерційну таємницю. Однак наголосив: «Ми «порвали» Рівненщину».
 
Довідково:
 
Володимир Лис – журналіст, який працює в обласній газеті «Волинь Нова», письменник, який видав уже 10 книжок, і «головний шаман» України.
 
Щодо його методу прогнозування погоди, то він базується на спостереженні погоди за 12 днів – із 26 грудня до 6 січня. Кожний день відповідає певному місяцю в наступному році. Ця методика, як стверджує народний синоптик, дійсна в радіусі 120-150 кілометрів від Луцька, де він проживає. Методу пан Лис почав застосовувати в кінці 80-х років минулого століття, а почув він її від незнайомця під час журналістського відрядження. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
перехожий Показати IP 14 Листопада 2008 16:42
Володимир Савич дурив своїми прогнозами погоди, які справдилися лише одного разу, лучан. І, відповідаючи своєму прізвищу, свої "проколи" в народному прогнозуванні завжди пояснює, що все майже справдилося, лише один-два дні виявилися дощовими чи навпаки. Зараз "народний шаман" повернувся обличчям до рівенчан й вирішив ще їх охмуряти. А, пам’ятається, в роки своєї молодості Володимир Савич вже працював на наших сусідів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus