USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Таїланд відкриє для туристів острови

26 Червня 2021 18:32
Таїланд відкриє для туристів відразу чотири острови. З 1 липня в’їзд для вакцинованих мандрівників відкриють на Самуї, Пхукет, Ко Тао і Пханган.

Про це повідомляє «РБК-Україна».

План з відновлення туризму просувається паралельно з вакцинацією в країні.

Заплановане повторне відкриття провінцій Пхукет і Сураттхані за словами чиновників країни «залишається незмінним». Попри те, що там продовжують фіксувати нові випадки Covid-19 (у минулий понеділок зафіксували понад 4 тис. нових випадків захворювання і 35 смертей від коронавірусу).

У тамтешньому Центрі управління ситуацією з Covid-19 заявили, що відкриття Пхукета і Сураттхані (острови Самуї й Панган) з 1 липня не скасовується: в обох провінціях нових випадків коронавірусу – одиниці (1-9 на день).

Туристи, які хочуть відвідати острови Самуї, Ко Панган і Ко Тао, мають дотримуватися додаткових обмежень.

Потрібно буде проводити перші три дні тільки на території готелю, перш ніж подорожувати по закритих маршрутах на Самуї. Це буде дозволено з 4 по 7 день перебування. А з 8 по 14 дні дозволять поїхати на Ко Панган і Ко Тао.

Згідно з даними на сайті Міністерства закордонних справ України, українським мандрівникам в Таїланді все ще потрібно проходити обов’язковий 14-денний карантин своїм коштом.

Також потрібно отримати сертифікат на в’їзд (Certificate of Entry). Поки дані щодо особливостей в’їзду на окремі острови Таїланду на сайті МЗС відсутні.

Крім того, в’їзд в країну для українських громадян є візовим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus