USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Театр тіней Teulis презентує у Луцьку нове шоу

31 Січня 2019 08:14
Презентація нового шоу «Твоя тінь» від театру тіней Teulis відбудеться 31 січня в Луцьку. Виступ відбудеться в облмуздрамтеатрі о 19.00.

За останні 4 роки Театр Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант-шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччини. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Білорусії, в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Кожен рік у для театру Teulis був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об'єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу «Твоя тінь». У нього будуть включені фрагменти з уже відомих перфомансів «Повелителі тіней» і «Вічна історія», а також номери, які раніше глядачі не бачили.

Головні герої постановки «Твоя тінь» мріють зняти фільм. Протягом всієї історії вони будуть слідувати за своїми спогадами, закохуватись і сваритись, щоб потім нарешті, об'єднавшись, втілити свою мрію.

«І, впевнені, після перегляду кожен знайде те, що шукав. Можливо, в цей самий день, а можливо трохи пізніше, - як і герої історії, які заслуговують на щасливий фінал за свою завзятість і сміливість бути самим собою.

Театр Тіней Teulis доводить, що усі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете захоплююче дійство хореографію, що полонять ваше серце», - зазначають організатори.

Квитки можна придбати онлайн на сайті Сoncert.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus