USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Театральний майдан перетворили на територію дитинства. ФОТОРЕПОРТАЖ

1 Червня 2017 18:11
Парад бульбашок, пісні, танці, солодощі та майстер-класи: територією дитячих мрій намагалися зробити Театральний майдан у рамках Дня захисту дітей.

Свято для дітей та всієї сім’ї відбулося 1 червня на Театральному майдані у Луцьку. Організували захід ГО «Волинський Актив Молоді», ГО «МИ+», за сприяння відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Як нагадала ведуча дійства, кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися та навчатися для кращого майбутнього. Театральний майдан намагалися перетворити на територію дитячих мрій, де панує атмосфера веселощів, відбуваються конкурси та розіграші призів, танцювальні флешмоби, майстер-класи та вокальні виступи. Поринути в атмосферу дитячих бажань лучани могли під час бульбашкового фестивалю, де могли долучитися до масового запуску бульбашок.
Начальник відділу і справах сім’ї та молоді міськради Олексій Веремійчик побажав дітям, щоб вони завжди відчували турботу батьків, братів та сестер, родичів не лише у свята, а й завжди, і аби вони ділилися теплом із дітьми.
Голова правління «Ми плюс» Сергій Семенюк зазначив, що відвідуючи дитячі притулки разом з представниками міськради від дітей, які не мають батьків, доводилося чути, що вони потребують захисту. Він закликав усіх батьків стати захисниками своїх дітей. Сергій Семенюк відзначив, що не усе вирішують фінанси – час, проведений з дітьми, може стати захистом, захистом може стати комплімент, підбадьорювання дитини. Він побажав дітям, аби Господь їх благословив, охороняв та посилав їм радість. Він нагадав, що сам Ісус сказав, що, будучи на цій землі, знає, що таке зрада, насмішки та неповага, тому може співчувати людям та знає, як їх благословити. Дітей Сергій Семенюк закликав обійняти дорослих, з якими вони прийшли.

Під час заходу волонтери організації «Ми+» збирали кошти на оздоровлення дітей-сиріт, дітей із неблагополучних сімей та дітей чиї батьки загинули в АТО. Оздоровлюватимуть дітей у літньому таборі з 12 червня по 3 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus