USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

День захисту дітей - у Луцькому зоопарку. ФОТО

2 Червня 2015 12:46
Міжнародний день захисту дітей у Луцькому зоопарку відзначили активно і творчо.

Про це йдеться на сторінці Луцького зоопарку у Фейсбуці.

Спочатку на юних відвідувачів чекав квест «У пошуках скарбів». Веселу та пізнавальну програму підготував для дітей Тигрик. Під час квесту дітлахи шукали по зоопарку конверти із завданнями, які треба було виконати, щоби знайти скриньку зі «скарбами». Тож учасники змагалися у рухливих конкурсах, відповідали на питання та відгадували загадки. Врешті скарб було знайдено, скриньку урочисто відкрили, а її вміст – солодощі – подарували учасникам квесту, і не тільки їм.

Окрім цього, у зоопарку влаштували майстер-клас із бісероплетіння. Усім охочим пропонували створити із кольорового бісеру фігурки принцес та лицаря. Традиційно процесом захопилися не лише діти, але й дорослі.

«Усім вдячні за участь! Окрема подяка нашому Тигрикові – Ігорю Дрозді за захоплюючий квест, а також Юлії –за майстер-клас», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, учора, в Міжнародний день захисту дітей, у Луцьку відбувся парад мильних бульбашок. ФОТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хвілолох Показати IP 2 Червня 2015 14:22
ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У ЛУЦЬКОМУ ЗООПАРКУ- дітей захищають у зоопарку? Влучна назва статєйки...
УКРОП до хвілолох Показати IP 2 Червня 2015 21:03
Ну дійсно, якось смішно звучить)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus