USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Театрали із Рівного показали лучанам «Пригоди царя Соломона». ФОТО

13 Травня 2009 15:03
У Луцьку триває благодійний фестиваль «ДоброДІЙ», у рамках якого у вівторок, 12 травня, пройшов другий вечір театрального мистецтва з участю християнського театру «Сонях» із міста Рівного. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Театрали показали лялькову виставу «Пригоди царя Соломона», спонукуючи глядачів задуматися над мудрістю притч та життя біблійного царя. Як повідомили у прес-службі ВОБФ «Переображення», постанова була цікава дітям і дорослим, які щиро сміялися з дотепного гумору та, затамувавши подих, захоплювалися майстерністю й артистизмом учасників театру.
 
Особливими гостями того вечора стали Наталія та Юрій Головаї з міста Дубна. Наталія, режисер-сценарист, та Юрій, директор успішного підприємства, розповідали про важливість надії та довіри Богові, особливо у важкі моменти життя. Під час програми гурт церкви «Фіміам» співав гарні пісні про Бога.
 
Довідково:
 Фестиваль «ДоброДІЙ» триватиме до 17 травня. Програмою передбачено зустрічі на тему сирітства, моди і краси, залежностей, спорту та цілі у житті. «ДоброДІЙ» уже зібрав 3527,9 гривні для облаштування сучасного дитячого спортивного майданчика загального користування в районі ЛПЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus