USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Технологія SideSight-multitouch дисплей, який не вимагає дотиків

24 Жовтня 2008 16:20
Компанія Microsoft спільно з HTC розробили новий вид multitouch дисплеїв, торкатися до яких взагалі не потрібно. Про це 24 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Цікаво.Ком, замість цього інфрачервоні датчики, вбудовані по периметру телефону, відстежуватимуть рухи пальців по будь-якій поверхні, в результаті, досить буде водити ними по поверхні, на якій лежить телефон, навколо нього самого, і на дисплеї відбуватимуться відповідні дії.
Це дає можливість працювати одночасно двома руками, навіть не торкаючись телефону. Виникає питання, чим це краще звичайних сенсорних multitouch дисплеїв? Microsoft пояснює, що краще це хоч би тим, що розмір дисплея обмежує його можливості, тоді як поверхня навколо телефону не обмежена. На цьому тижні технологію SideSight представлять офіційно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus