USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Телефон у Луцьку, за яким можна скаржитися СБУ

23 Лютого 2014 12:36
В Управлінні СБУ у Волинській області функціонує цілодобовий «телефон довіри», - інформують у прес-службі управління.

На виконання засад демократичності та прозорості в діяльності спецслужби, в Управлінні СБУ у Волинській області функціонує цілодобовий «телефон довіри» (0332) 24-40-25.
За вказаним номером громадяни мають можливість конфіденційно повідомити інформацію про порушення чинного законодавства співробітниками спецслужби, про факти протиправних дій інших осіб, що можуть загрожувати державній безпеці України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 12:51
А телефон по якому можна скаржитись на п'яних малолеток які розносили місто вночі? Одурівших від ейфорії і факхналії, шо янукович не президент і юлю звільнили. Хто, "правий сектор" буде реагувати?
иван Показати IP 23 Лютого 2014 13:03
а нумер телефона фбр- мосад-цру -я хочу поскаржитись на опозицію : яки вже третий раз идуть до влади и крадуть
ost Показати IP 23 Лютого 2014 13:31
Тобто за цим номером можна сбу жалітись на сбу:-):-):-):-)
ого Показати IP 23 Лютого 2014 13:39
а ви що не знаєте хто в області що бере і брав? за які кошти повистоювали державні службовці будинки квартири не одну мають За гроші державного службовця?
Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 14:02
Люстрація руками сбу - ховайся хто може. Це після смертей і каліцтв заради свободи! Схаменіться ті,хто рветься до влади,бо в очах людей будете виглядяти ще гіршими ніж яник.
иван Показати IP 23 Лютого 2014 14:15
знову цирк шапито -який мае початок в 2004 роци : та им навить зовсім ничого незмилось що стильки людей погинули и як в лоб в лоб одних зиштовхнули из другими : ДАВАЙ кабинет -давай посаду я був на майдани из 2004 року-хочу бити начальником милиции- убозовцем- сбушником- подткивцис- гаишником-тешником-лисником-директором ну чим небуть -ким небудь но начальником : Агов схамениться -нарид ще навить непроспався
Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 14:17
Уроди, чим займаєтесь! Краще потрусіть вищі ешелони влади - генералів МВС,керівництво прокуратури,СБУ,митницю.Там мільйони доларів вкрадених.Якщо їх трясонути не потрібно буде брати кредит МВФ і продавати землю європейським багатіям.Думаєте відбутися одним Клюєвим і дрібними чиновниками, давайте ще будем трясти всіх лікарів,вчителів,викладачів за хабарі,які брали і давали більша половина країни. Проведем окозамилювання народу,щоб заспокоївся після кучі жертв.Не вийде! Не всі тупі.Думаю майданувати ще доведеться довго.Думали Юля поплакала перед людьми і всі повірили,що тепер все окей. Ви що там змовились олігархи. Де правий сектор, ви ж проти олігархії і внутрішньої окупації.А окупація може бути як російська, так і європейська. Бандера якраз сидів у польських тюрмах. Це що правий сектор зговорився з проєвропейськими олігархами.
Анонім Показати IP 23 Лютого 2014 14:53
Калєтніка,який награбив мільйони, відпускаємо,бо в нього мандат, а будемо трясти народ. Революція народна і для народу. Сталінівщина повертається.Я думаю треба будувати тюрми, бо всім "злочинцям "місця не вистачить. Завал! Свобода!Добились чого хотіли! В голові не вкладається.
Горохів Показати IP 23 Лютого 2014 15:02
Правий СЕктор на Волині- це купка гопників, знаю і кілька горохівських, які видають себе за супер-героїв. Куди дивиться Ярош? Чому ПС на Волині очолила людина, що має партійну прив'язку?
Думаю Показати IP 23 Лютого 2014 23:47
Думаю, що необхідно припинити свавілля з будь-яких сторін! Для цього треба небегато - об'єднати людей з правоохоронцями. Поки не будуть довіряти один одному,вірити собі та у свої сили - будуть нові Міжегірря, Синьогіри та ща набагато крутіші маєтки! Знаєте про факти вимагання, бандитизму, хабарництва - повідомляйте СБУ, МВС.У них є реальні можливості забезпечити порядок. Народна влада - будемо контолювати їх реагування та дії НАРОДОМ. В іншому випадку знову ВСІ БУДУТЬ БОЯТИСЯ різних нерадивих чиновників, людей у формі або у масках з палицями. Треба діяти по ЗАКОНУ але вимагати його виконання!!!!!! В іншому випадку місця ЗАКОНУ в УКРАЇНІ не буде!!!!!!
876 Показати IP 24 Лютого 2014 07:19
Подивіться на маєток голови апеляційного суду, і зрозумієте скільки злодіїв не понесло відповідальність, маєток трішки поступається межигірю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus