USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Телефонний аферист ошукав волинянку на 10 тисяч гривень

2 Листопада 2017 08:57
Жительку села Деревок Любешівського району ошукав телефонний шахрай на 10 тисяч гривень.

З такою скаргою жінка звернулася до Любешівського відділення поліції.

Жінка розповіла, що до неї на мобільний зателефонував незнайомець, який представився працівником служби безпеки банку та повідомив, що з її картки хтось намагається зняти гроші, а тому потрібно терміново надати пароль з смс-повідомлення, аби заблокувати рахунок. Довірлива жінка повідомила зловмиснику всю конфіденційну інформацію щодо картки. Невдовзі з її рахунку було знято 10 тисяч гривень.

Через декілька годин до чергової частини відділення поліції зателефонувала ще одна ошукана жертва телефонних шахраїв, яка мешкає у тому ж селі. Жінка розповіла таку ж історію зняття грошей з картки. Відомості по обох випадках внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus