USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Телепроєкт «4 ВЕСІЛЛЯ» шукає героїв з Волині для участі у шоу

16 Листопада 2019 10:56
Телеканал «1+1» розпочав кастинг нового сезону телепроєкту «4 весілля» та шукає героїв, які погодились би взяти участь у передачі серед мешканців Волині.

Про це кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини Вікторії Семенюк повідомила кастинг-менеджер програми «4 весілля» на телеканалі «1+1» Анна Шаруда.

«Ми розпочали кастинг на новий сезон проєкту «4 весілля». Шукаємо нових героїв для участі на весільний сезон із березня по серпень 2020 року. Ми будемо дуже раді, якщо жителі Волині візьмуть участь у нашому проєкті. Тож, якщо ваше весілля відбудеться влітку, або навесні наступного року, у вас є всі шанси виграти весільну подорож та зробити своє весілля несхожим на інші. Для цього лише потрібно взяти участь у проєкті «4 весілля», – зазначила кастинг-менеджер.

Усіх охочих взяти участь у кастингу на участь у головному весільному шоу країни просять телефонувати, або ж писати на Viber та Telegram за номером: +38 (063) 7370919.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus