USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Телеведучий ТВІ розповість лучанам про роботу політиків

10 Квітня 2013 12:43
Зустріч лучан із журналістом телеканалу ТВі, співведучим передачі «Дорогі депутати» Андрієм Сайчуком відбудеться у Луцьку сьогодні, 10 квітня.

Про це повідомили у у громадському центрі «ВолиньМедіа».

Під час зустрічі мова йтиме про те, яким чином до людей донести справді важливу інформацію про діяльність політиків, зокрема, депутатів та чиновників, і при цьому залишатися об’єктивним. Крім того будуть підніматись питання про результативність впливу засобів масової інформації на політиків, а також чи повинні ЗМІ мати свою позицію.

Також Андрій Сайчук розповість про те, як готується програма «Дорогі депутати», та що цікавого він дізнався про роботу народних депутатів.

Взяти участь у медіа-клубі можуть усі охочі, зокрема, журналісти волинських ЗМІ.
Захід розпочнеться у конференц-залі «ВолиньМедіа» за адресою вулиця Ковельська, 2, офіс № 7. Захід триватиме до двох годин.

Довідково:
Андрій Сайчук, журналіст, телеведучий.
Журналістську кар’єру розпочинав в друкованих виданнях «Експрес» та «Поступ». Згодом працював в Інституті масової інформації та на Громадському радіо. Революційні події 2004 року висвітлював на «5 каналі». Далі працював на К1, а потім, до грудня 2009 року, був кореспондентом програми «Подробиці» на телеканалі Інтер. З грудня 2009 — спеціальний кореспондент каналу ТВі. З вересня 2011 року разом із колегою Юлією Банковою вели програму ранкових новин. Зараз вони разом ведуть програми «Сьогодні. Дайджест» та «Дорогі депутати» на каналі ТВі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus