USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Темою відміни потягів зацікавилися депутати

24 Квітня 2012 11:44
Мешканці декількох поліських районів Волині через зміни у русі потягів будуть позбавлені змоги зручно дістатися до Києва і Львова.
Про це у депутатському запиті під час сесії облради 24 квітня наголосила депутат Людмила Кирда.
Як зауважила депутат, з 27 травня цього року потяг «Львів ‒ Київ», що курсує територією Ковельського, Маневицького та ще деяких поліських районів Волині, буде замінено зі звичайного пасажирського на швидкісний. Як наслідок, поїзд зупинятиметься тільки на великих станціях.
«А це 70-100 кілометрів для мешканців Любешівщини, Маневиччини», ‒ зауважила Кирда.
І додала, що цю інформацію вона отримала у відповідь на звернення з цього приводу до центральних органів влади й «Укрзалізниці».
Депутат просить, щоб місцева влада посприяла тому, аби швидкісний потяг, який курсуватиме Волинню зі Львова до Києва і в зворотному напрямку, зупинявся ще й у Маневичах.
Зі схожим запитом до обласної влади, а також керівництва Львівської залізниці звернувся депутат Володимир Навроцький. Він просить позитивно вирішити питання про недопущення відміни руху пасажирських потягів «Ковель ‒ Чернівці» та «Чернівці ‒ Ковель» і електропоїздів «Ківерці ‒ Стоянів ‒ Львів» й «Львів ‒ Стоянів ‒ Ківерці».
Зі слів депутата, аргументація залізничників щодо того, чому скасовано ці потяги, не влаштовує волинян. «Відповідь отримала «Асоціація молодих реформаторів», але сумнівну. І відомо про те, що молодь Волині збирає підписи, цікавиться ситуацією в студентів. Відповідь сумнівна тому, що іноді навіть квитків немає, а у відповіді звучить, що є вільні місця», ‒ наголосив Навроцький.
Запити обох депутатів колеги підтримали, а також звернення ГО «АМоРе» щодо цього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
11111111 Показати IP 24 Квітня 2012 14:02
невже перестануть поїзда зупинятись біля кожної хати????хто колись їздив поїздом ковель -львів знає про що я! це жах а не поїздка! нарешті будуть швидкісні поїзди. а не задоволених завжди багато!
Маневичанка Показати IP 24 Квітня 2012 18:36
Правильно Кирда підняла питання.В разі відміни зупинки львівського поїзда підемо на все...
старий Показати IP 24 Квітня 2012 21:38
за німців поїзди в маневичах також не зупинялись. доводилось зупиняти. ну що ж, як тра, то тра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus