USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Темрява, дощ, зламаний велосипед: волинянин заблукав у лісі

31 Липня 2017 09:52
Чоловік, який пішов у ліс за чорницями, збився з дороги і заблукав у лісі. З лісового полону його визволили лісівники. Як дізнався, бермудським трикутником, в якому блукав шість годин, стала місцина між Галузією та Вовчицьком. Про це повідомляє Волинь-нова.

Хоч чорничники цьогоріч і не радують хорошим урожаєм, але бажаючих поповнити домашній бюджет не меншає. Не стають на заваді ні злючі комарі, ні небезпека зустрічі із вужами та гадюками, ні можливість заблукати у лісі.

- У лісах під Вовчицьком хоч буваю й нечасто, та не вважаю їх незнайомими, - каже маневичанин. – Тож сміливо їду стежкою. Щоправда, час спливає, а знайомої лісової дороги до Маневич так і не видно, як і будь-кого із людей – всіх дощ розігнав. Не видно і сонця, так захмарилось. Змоклий, мрію скоріше добратись додому, проте стежка завела вглиб лісу, в якому зовсім не орієнтуюсь. А тут ще й велосипед ламається, і дорога продовжується із ровером у руках.

Вже й стемніло, і в лісі орієнтуватись стало ще важче. Після шести годин мандрів, кінця-краю яким не видно, було прийняте рішення – подзвонити знайомим лісівникам. Бо ж хто краще за них знає ліс? У допомозі не було відмовлено, щоправда, порадили знайти найближчий квартальний стовп із номером лісового кварталу, повідомити і там чекати на допомогу. Додому мандрівник потрапив опівночі, радіючи щасливому закінченню дня.

До речі, маневицьким лісівникам довелось із лісового полону якось визволяти і грибника, який захопився «тихим полюванням». А минулого року місцевий житель вже нічної пори до станції Троянівка привіз ягідницю – мешканку Ковельщини. Змучена і злякана, вона, побачивши в темряві автомашину, впала на дорозі на коліна, благаючи про допомогу.

Отож будьте обачними в лісі, а найкраще, звісно, як-то кажуть, не знавши броду, не лізти у воду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хех Показати IP 31 Липня 2017 10:23
Слышал, в прошлом году изобрели компас - для ягодников специально.
скептик до Хех Показати IP 31 Липня 2017 11:56
компас - 100 баксова купюра, на якій записано телефон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus