USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Тенісисти з усієї України змагалися на Волині

11 Березня 2015 08:31
Чемпіонат України з настільного тенісу серед юнаків та дівчат відбувся у КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича. Вперше змагання такого високого рівня проходили у Ковелі. Це стало можливим завдяки чудовій спортивній базі. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Попередньо у Ковелі провели достатньо серйозну підготовку. Благодійний фонд «Патріоти Волині» підтримав ініціативу міської влади, спортсменів, ентузіастів та юних ковельчан щодо відродження тенісних традицій у місті. Адже є тренери, які зацікавлені популяризувати цей вид спорту серед городян. Нині чимало ковельчан займаються у них і здобувають призові місця на обласних та Всеукраїнських форумах.

Варто додати, що за кошти фонду «Патріоти Волині» придбано 9 сучасних тенісних столів компанії «TIBHAR» та інший інвентар для проведення змагань.

Зі слів учасників, у Ковелі створено прекрасні умови для спортивних турнірів з настільного тенісу найвищого рівня.

У нинішньому чемпіонаті взяли участь 18 команд юнаків та 7 команд дівчат. До Ковеля приїхали понад 60 спортсменів з Києва, Одеси, Харкова, Калуша, Чернівців, Миколаєва, Рогатина, Луцька.

Кращих юних тенісистів України під час відкриття змагань привітав міський голова Олег Кіндер. Він побажав спортсменам яскравих поєдинків, сильних суперників та неодмінно перемоги і хороших вражень від міста над Турією.

Найуспішнішими були майстри малої ракетки з Луцька. Вони і здобули перше командне місце.

Учасники змагань та суддівська колегія щиро вдячні за підтримку в проведенні та організації змагань заступнику міського голови Ігорю Прокопіву, тренеру Ігорю Бівінісу, меценатам Олегу Шевчуку та Віктору Котову.

Відділ фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради запрошує юнаків та дівчат записуватись у секцію настільного тенісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus