USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тенюх переклав відповідальність за «бездіяльність армії» на керівництво країни

22 Березня 2014 07:58
Глава Міноборони каже, що без наказу згори армія не може починати бойові дії. Про це повідомляє ТСН.

Армія не може втручатися в ситуацію довкола Криму без політичного рішення, - наголосив виконуючий обов'язки міністра оборони України Ігор Тенюх.

Він відкинув звинувачення на адресу військових у тому, що вони "нічого не роблять" для вирішення ситуації в АРК. Як відомо, в п'ятницю українські моряки закликали керівництво держави озвучити конкретні рішення про подальші дії військових у Криму.

"Звичайно, ситуація в Криму надзвичайно напружена. Ми, військові, щодня доповідаємо про неї керівництву держави", - заявив Тенюх.

"Для вирішення цієї ситуації має бути відповідне рішення політичного керівництва держави", - сказав керівник Міноборони. Без команди найвищого рівня, підкреслив Тенюх, армія не має права виконувати завдання подібного рівня. "Для того, щоб армія втрутилася, ці політики повинні прийняти відповідне політичне рішення. Тоді Збройні сили почнуть діяти! Зараз, без політичного рішення, виконувати завдання армія не має права", - заявив в.о. міністра оборони.

Нагадаємо, що екіпаж корвету "Луцьк" командування кинуло напризволяще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
просто люди Показати IP 22 Березня 2014 09:29
Рано чи пізно новій обраній владі доведеться шукати тих, хто довів до такого стану країну (до і під час здачі Криму). Невже так тяжко було вивести з ладу пороми, які переправляли збройні сили Росії? Нам, простим людям було зрозуміло що путін, затративши такі кошти, навряд чи виведе армію назад. Що ви скажете народові на це "мудрі голови"? Чи у вас вже зовсім вони відсутні? Складається враження що так. І на наших в Криму вам наплювати. Це ж не ваші діти. Цю владу з потрохами треба винести. Як вас Майдан посадив в крісла, так звідти і винесе. Раз і назавжди...
просто людина до просто люди Показати IP 22 Березня 2014 10:15
Повністю згідний. Тільки виносити буде тяжко.
майор Показати IP 22 Березня 2014 09:57
Подівіться на сайті ТСН діалог того Тенюха з морським піхотинцем який зараз у Феодосії! Писля таких відповідей і розмови того міністра, жоден військовий не переїде в Україну!!! О-то призначили міністра... такий як і вся "нова" влада - неук!:(
Андрій Показати IP 22 Березня 2014 15:53
Чому вчасно небув перекритий кордон з Росією?Чому після заяви Путіна про відсутність військових в Криму не була проведена антитерорестична операція?Чому наш підводний човен був зданий Росії?Що не хватило розуму завчасно відвести наші кораблі з місць постійної дислокації і розмістити на рейді?Цих "чому" можна поставити незлічену кількість раз.Створюється враження,що до влади прйшли шкідники.Пропонував свої послуги Гриценко,чому не скористалися...Я не здивуюся,що Росія побачивши як реагує українська влада на окупацію,завтра введе війська в Київ.Терміново потрібно вступати в НАТО і розробляти свою ядерну зброю,що послужить запорукою збереження цілістності і соборності України.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus