USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Екіпаж корвету «Луцьк» командування кинуло напризволяще

21 Березня 2014 10:14
Моряки, які перебували на корветі «Луцьк» на момент захоплення у Стрілецький бухті у Криму, з учорашнього дня так і не отримали жодного наказу від командування.

З’ясувалося, що напад на корвет здійснили не російські військові, а так звана «самооборона» Криму. Про це розповів луцький міський голова Микола Романюк, якому сьогодні вранці вдалося нарешті зв’язатися з командуванням корвету.

Нападники були озброєні мисливськими рушницями і травматичною зброєю. Моряки, які перебували на корветі, не отримали дозволу захищатися. Озброєні нападники їх просто вивели на сушу.

Як повідомляє командування корабля, їх влада практично кинула напризволяще. Абсолютно ніяк не спрацював виконувач обов’язків міністра оборони Ігор Тенюх. Моряки розгублені. Жодного наказу від командування з учорашнього дня так і не надійшло.

Зараз моряки знаходяться у своїх квартирах з сім’ями. Постраждалих серед них немає. Досі вони чекають наказу від командування, проте ніхто з ними не контактує.

Як розповів Микола Романюк, є ініціатива запросити моряків корвету з сім’ями до Луцька та забезпечити житлом, якщо вони погодяться.

Нагадаємо, вчора, 20 березня, у Стрілецькій бухті у Криму були захоплені українські корвети «Луцьк» та «Хмельницький».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ ВЛАДА УКРАЇНИ НЕ ЧИНИТЬ ОПІР ПУТІНУ. ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
МВ Показати IP 21 Березня 2014 10:29
їх кинули ще з самого початку... ні одна жива душа з ВР ні один народний обранець/ а їх там аж 450/ не приїхав Крим... і не треба ля-ля-фа-фа.... кінець був передбачуваний... так само кинилу як Беркут і ВВ.... а ви тут тему розвиваєте про зрадників..... вони не потрібні були державі от і все
Москаль Показати IP 21 Березня 2014 10:32
Блин, да позвоните уже хоть кто-нибудь этому вашему Тенюху, скажите, что там народ ждет, когда он уже раздуплится. А то он, поди, и не знает ничегошеньки!
альйо до Москаль Показати IP 21 Березня 2014 10:43
Да що там йому дзвонити він і так постійно ті памперси міняє!!!
вася Показати IP 21 Березня 2014 10:34
Помоєму і всю УКРАЇНУ кинули на призволяще....
Олена до вася Показати IP 21 Березня 2014 10:42
Заварили цю кашу і у кусти! Януковощ вже був безсилий і можна було без тих погромів і жертв його змусити піти на перевибори, відставку, суди розслідування... а то влаштували бойню, профукали територію Крим, Янукович і Ко. втікли... а тепер що? Розуму немає в тих "революціонерів"! Погрузили країну в хаос, а тепер спробуйте все розрулити су...и!!!
мічман Показати IP 21 Березня 2014 10:38
У Романюка теж виплиск "ідей"!:) Якщо без емоцій - де він гроші візьме на квартири? Буде до своїх службовців з зарплатою у 1600 грн. звертатись?! Держава повинна за це турбуватись!!! Там молоді хлопці і не прості військові, а моряки!!! По Стиру чи по Світязю їх Романюк поставить плавати?! Роботу він теж їм дасть?! Досить вже піару, а треба спочатку думати, а потім щось говорити!!!
Анонім до мічман Показати IP 21 Березня 2014 13:12
Квартири є,свою віддасть ,синову , Бондаря,Клімчук на Світязі маєток звільнить і десятків приближених які за копійки їх ніби купили .......думаю жити буде де .
Лучанин до Анонім Показати IP 21 Березня 2014 14:36
Ні - свою не віддасть, і синову - ні. То ж стоять на черзі якісь інваліди, інші соціально не захищені. От продадуть ті матроси свої квартири в Криму, а бо і не будуть продавати, а тихенько, отримавши громадянство Росії, приїдуть до нас на материк, і отримавши від наших добрих дядьків на виконання їх популістських заяв - демократів і бюрократів квартири, продадуть їх і вернуться назад в Крим і будуть жить поживать і добра наживать, посміюючись з нас.
ВАСЯ ДО ОЛЕНИ Показати IP 21 Березня 2014 10:50
Згідний з Вами Олена на 100 ВІДСОТКІВ ...
Проти Показати IP 21 Березня 2014 11:05
Просто в нас такий дурний народ. Вже другу революцію переживаємо, а висновки ніхто робити не хоче. Того і ставлять нами керувати аби кого, і фіг вони піднімуть з колін Україну, по переду нас очікує ще гірше ніж було при минулій владі.
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 11:06
Прфукали Крим, позорище- людей жаль простих. Ну і владу маємо молодці
так Показати IP 21 Березня 2014 11:17
Владу в Україні узурпували білосердачкові неуки,болвани,барани,дебіли,одним словом непотріб,яка здавши Крим,розвалює (вже розвалює) країну і веде в прірву.Ці бездарі спроможні тільки язиками молоти,а прктичних дій як не було так і не буде.Все, що було набріхано з самого початку,вже не потрібне:люстрація,денонсація харківських угод,візовий режим з москалями і т. д.,це вже в минулому.Залишилось одне необмежене бажання,(а вони ну просто не можуть дочекатись).коли з-за кордону попливуть обіцяні ріки євриків і долярів.Ще нам тільки залишилось вибрати президентом "великомученицю" і ця трійця до кінця року Україну перетворить в Афганістан.На "носі" президентські,а осінню парламентські вибори.Є над чим думати.Думаймо і вибираймо.Ні партії,ні олігархи (поки вони не будуть ліквідовані,я маю на увазі в законному порядку),життя нам не покращать. Такий "подвиг",щоб здати без бою,разом з військом вчинив масон Грушевський.Сьогодні семіти повторили цей "подвиг".Скажіть на митлість,американці,німці чи французи будуть поважати таку країну,з такими правителями?Насміхаються як можуть.обіцяють "золоті гори",але нічого,як не давали,так і не дають, а дурні вірять і не можуть дочекатись.
Москаль до так Показати IP 21 Березня 2014 11:30
Ай, молодца! Все правильно сказал. Вот речь нормального украинского патриота. Это я без всякой иронии, если что. Побольше бы вас таких, больше надеяться не на кого. Неистово плюсую.
Дочь мичмана Показати IP 21 Березня 2014 11:22
Очень стыдно за такое "национальное" правительство, неужели не нашлось достойного министра обороны, контр-адмирал профукал свой же украинский флот, позор. За месяц работы развали УКраину. Видела фото командующего Сергея Гайдука в одном из изданий - горечь на лице, плотно сжатые губы. Наверное худших дней в его жизни не было.
спостережливий Показати IP 21 Березня 2014 11:41
корабель війсковий -це екстериторіальна одиниця держави наказ-і моряки його б захистили придурки в КИЕВІ
тайм Показати IP 21 Березня 2014 11:42
а в это время: Луцький автомайдан - про блокування російських заправок Будівлю військкомату в Ковелі «охороняє» «Правий сектор» Витривалість бійців «Правого сектора» випробували у польових умовах Волинян закликають збирати кошти для військових частин Якого очільника міліції Правий сектор не змушуватиме писати рапорт Правий сектор відмовився здавати зброю Правий сектор охоронятиме волинську міліцію Правий сектор Волині нікого не залякуватиме, поки що .....................................................................................................
Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 12:10
Про яке керівництво іде мова???!!!!!! Якби така ситуація сталася при Януковичу, то був би такий гвандьож, чого президент не реагує. А де зараз Турчинов, чого про НЬОГО ніхто не згадує??????? Він же зараз тіпа гарант!!! Він займається виборами "чудом зціленої" Юлькі на президента!!!!!!!!
місцевий до Лучанин Показати IP 21 Березня 2014 17:01
А табу на все! Томенко всі ЗМІ пресує і всі говорять те, що потрібно "цій" владі! Один Гриценко вчора у Савіка "пройшовся" по Турчинову, а Кличко віляв як міг, але теж мовчав! В них зараз одна ціль - Юлю в Президенти, а потім... От сьогодні "концерт" від Юлі у Савіка буде, купуйте безкоштовні квитки - цирк повернувся!!!:) Амба Україні називається...:(
123 Показати IP 21 Березня 2014 12:12
оце нова украіна позор бананова республіка керує кролік тягнисрака і батюшка супер вперед в никуда
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 12:15
Назріває другий майдан! Досить українцям трерпіти таких бездарних керівників!!!
коля Показати IP 21 Березня 2014 12:31
Замість того, щоб попів на корабля тягати, допомогли б людям, гів..ки.
вася Показати IP 21 Березня 2014 12:53
Останій призидент наголошую О С Т А Н І Й буде жінка .І це страшно ...
Ностальджі Показати IP 21 Березня 2014 14:37
Як хочеться повернутися на 5 , 10, 15 , 20 років назад...
Роман Показати IP 21 Березня 2014 16:18
Сумно дуже сумно, прийде до влади Дніпропетровський клан на зміну Донецькому..... переселити їх би всіх на місяць.
небайдужа Показати IP 21 Березня 2014 18:31
Екіпаж нашого корвету кинутий напризволяще вже давно - їм роками не допомагали, попитайте в Давидова, яку допомогу їм привозили від влади і спонсорів. А ще поцікавтеся.ю яка допомога надходила військовим кораблям, підшефним інших міст...
Придурок більше не п Показати IP 21 Березня 2014 20:57
Таке враження що на цьому сайті сидить один ідіот і під різними ніками цілий день пургу несе!
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 22:29
а я важаю що матроси а вірніше їх командир ПІ..здюк !!! є устав!!!! ОХОРОНА ВІЙСЬКОВОГО МАЙНА!!!!!! (приклад японський залишений солдат ячкий МАЮЧИ ЧЕСТЬ будучи залишеним сам на острові охороняв його до 60го року!!!!!! ) якщо не могли охороняти МОГЛИ ЗАТОПИТИ А ТАК ВІДАЛИ ЗБРОЮ В РУКИ ВОРОГУ.... А РОМАНЮК В ЯКОГО В САМОГО РУКИ ПО ЛОКОТЬ В КРОВІ ЇМ ЩЕ ГРОМАДСЬКІ КВАРТИРИ ОБІЦЯЄ.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus