USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Тепло і помірні дощі: якими на Волині будуть останні дні року

26 Грудня 2022 19:07
До кінця 2022-го у Волинській області спостерігатимуть теплу та дощову погоду. Чим ближче до нового року, тим вищими будуть плюсові позначки на термометрі.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Світлана Гончаренко.

«Зараз ми перебуваємо в зоні атмосферного фронту, тому в усій області спостерігаються помірні дощі. Така ж погода буде 27 грудня. Буде спостерігатися південно-західний вітер, місцями пориви 15-20 метрів за секунду. Місцями на дорогах ожеледиця. Протягом доби на Волині температура становитиме 3-8° тепла, в Луцьку – 5-7° тепла», – прокоментувала вона.

Протягом наступних днів буде без істотних опадів. Також прогнозують мінливу хмарність.

28 грудня на дорогах місцями буде ожеледиця. Температура вночі сягатиме від 3° морозу до 2° тепла, вдень – 0-5° тепла. Вітер переважатиме південного напрямку (7-12 метрів за секунду).

29 грудня на дорогах місцями прогнозують ожеледицю. Температура вночі становитиме близько нуля, удень – 3-8° тепла. Вітер переважатиме південного напрямку (7-12 метрів за секунду).

30 грудня удень можливий невеликий дощ. Вітер південно-західний (5-10 метрів за секунду). Температура вночі становитиме 0-5° тепла, а вдень – 4-9° тепла.

Останнього дня року, 31 грудня, буде без істотних опадів. Вітер південно-західний (7-12 метрів за секунду). Температура вночі сягатиме 0-5° тепла, вдень – 5-10° тепла.

«На початку нового 2023-го року теж не буде від’ємних позначок на термометрах. Буде тепло і вітряно», – анонсувала синоптик Світлана Гончаренко.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus