USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Теракти в Ірані: 12 людей загинули, понад 40 поранені

7 Червня 2017 16:15
Медики уточнили кількість загиблих і потерпілих унаслідок нападу двох груп терористів на будівлю парламенту і мавзолей Ірану.

Кількість загиблих унаслідок терактів в Ірані досягла 12 осіб, постраждало 42.

Про це повідомило агентство Mehr у Twitter із посиланням на медиків.

Зазначається, що всіх чотирьох терористів було вбито, а антитерористична операція, що розпочалася о 10:15, закінчилася приблизно за п'ять годин. За повідомленнями, двоє терористів загинули, підірвавши себе.

Нагадаємо, на парламент Ірану напали не менше чотирьох осіб. Депутати парламенту розповідають, що нападники були озброєні автоматами Калашникова.

Раніше повідомлялося, що одного з охоронців парламенту було вбито. Будівлю парламенту було оточено.


ЗМІ повідомляли також, що на мавзолей Хомейні напало три людини. Двох було затримано, третій привів у дію пояс смертника.

Додамо, інформаційна агенція Fars з посиланням на арабські ЗМІ, зазначає, що відповідальність за напади взяла на себе "Ісламська держава", щоправда зауважує, що через півгодини після публікації повідомлення на цих ресурсах вони його видалили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Червня 2017 19:20
Прекрасна краiна, поперек горла американцям, любими способами хочуть помiняти владу на демократичну.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus