USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тереза Мей оголосить про відставку 24 травня, – ЗМІ

23 Травня 2019 08:29
Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей оголосить про свою відставку у пятницю, 24 травня, через розбіжності її позиції щодо Brеxit з позицією уряду.

Про це повідомляє газета The Times із посиланням на джерела в Кабінеті міністрів, передає Укрінформ.

Як стверджується, Мей може оголосити про відставку після призначеної на п’ятницю зустрічі з главою Комітету 1922 Гремом Брейді.

Цей Комітет об’єднує рядових парламентаріїв-торі та визначає питання вибору або зміни лідера партії.

Як відомо, прем'єр-міністр Британії Тереза Мей погодилася провести у Палаті громад голосування щодо другого референдуму щодо виходу країни з ЄС.

Уряд Британії планує затвердити угоду про Brexit до липня. Крім того, Тереза Мей пообіцяла назвати дату своєї відставки після голосування за Brexit.

Раніше британське видання The Times повідомило, що не менше десяти міністрів уряду наполягають на відставці прем’єр-міністра Терези Мей через проблеми пов’язані з виходом Великобританії зі складу Європейського союзу. В британському уряді цю інформацію спростували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus