USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Терміново потрібна допомога волинському кіборгу

18 Серпня 2015 11:29
Терміново потрібні гроші (20 000 гривень) на операцію кіборгу Луцику Андрію Миколайовичу, який отримав обмороження в Донецькому аеропорту. Про це в мережі інформує волонтер Наталія Соколова.

З її слів, оперувати Андрія взявся львівський судинний хірург Кобза в Клініці судинної хірургії на Чернігівській, 7.

"Андрію - 38 років... Має 2 дітей, хлопці (12 і 14 років). До війни був приватним підприємцем. Пішов добровольцем 27 серпня минулого року у 80-ту бригаду (3 батальйон).

Гаубічна батарея. Пройшов Ласточкине, Піски, Водяне. З 27 грудня по 27 січня - захисник Донецького аеропорту. З 10 січня отримав важкі обмороження кінцівок (доводилося, нерухаючися годинами, лежати на 30 градусному морозі). Поруч з ним загинуло 3 друзів з 80-ої, важкопоранили багатьох побратимів. У тяжкому стані Андрія вивезли за 2 дні до виходу з позицій. Шпиталі – Дружківська міська лікарня, волонтери вивезли до Харкова, потім лікувався у Львівському шпиталі. Не дав ампутувати пальці і вдячний львівським лікарям. Підлікували трохи Андрія і з 31 березня знову добровільно пішов в АТО (Костянтинівка, Дружківка). Через 1,5 місяця Андрія за станом здоров'я звільнили з ЗСУ. Має групу інвалідності, має учасника БД та інваліда війни", - йдеться у повідомленні.

Волонтерка пише, що, на жаль, лікарі не змогли відновити повністю рухомість кінцівок. Обморожені руки і ноги працюють лише на 40%. Андрій не відчуває рук і ніг при зниженні температури до 20 градусів.

"Пройшов консультації в Луцькій та Київській обласній лікарнях. У Львівському шпиталі. Остаточно діагностували хворобу Рейно. Є судинний хірург, львівський професор Кобза, який береться зробити операцію з розблокування судин. Я особисто перевірила всі довідки і документи Андрія. Тож, впевнено прошу про допомогу! Потрібно всього 20000!!! Не будьте байдужими!! ДОПОМОЖІТЬ КІБОРГУ ВІДНОВИТИ РУХОМІСТЬ КІНЦІВОК!", - звертається до небайдужих волинян Соколова.

Картка Приватбанку ЛУЦИК АНДРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 4149 4978 3137 4907!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Показати IP 18 Серпня 2015 12:33
Як шкода, що помер Єремєєв. Він би допоміг зразу б всю суму. Олігархів у нас повно, а достойних -нуль. А бідні люди поки по 10 грн. назбирають......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus