USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Терористи намагаються вивезти спецтехніку з України в Росію

9 Червня 2014 13:03
Група терористів у складі до 20 чоловік, озброєних автоматичною зброєю, намагаються вивезти спеціальну і автотехніку з території донецького заводу "Топаз".

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Зокрема, бойовики готують до вивозу кількох (за попередніми даними - 7 одиниць) комплексів радіоелектронної боротьби типу "Мандат". Зі слів терористів - "для відправки в Росію", - написав він.

Також, додає Тимчук, бойовики заявили про "експропріацію" 4 автомобілів "КрАЗ", призначених для перевезення людей, і 1 мікроавтобуса "Мерседес", що належать підприємству.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
CNN Показати IP 9 Червня 2014 14:34
А що ж той Тимчук все говорить, все знає, а ніхто нічого не робить?:) Ну це сміх це його базікання!
Алєкс до CNN Показати IP 11 Червня 2014 12:27
Генералітет треба порозганяти,тоді буде ефект.А Тимчук молодець - вдумайся "інформаційний спротив",він інформує а реагувати мають силові структури.А базікаєш шановний ти...
лпдмуа а простише и Показати IP 10 Червня 2014 06:46
самий простий спосіб :-розпустити раду -арештувати всіх ригів бувших і сьогоднішніх і лупашити іх неділю-дві-місяць поки вони всіх нездадуть-рахунки в банках- фінасові потоки-структуру і починати треба із ахметки-кивалова-ефремова і т-д : Але подивившись хто був присутній на торжествах в арсеналі і як юга Луценко обнімався з Ахметовим а вічно небритий замполіт Гриценко недав в морду нікому із тих мерзотників що запалили війну в Украіні стае сумно-тривожно- особливо коли маса тих хто кричав росія валять на захід кривлячи морди вдаючи із себе біженців із свинарника лугандона
Дондасс Показати IP 10 Червня 2014 10:33
Забрали только транспортные средства для нужд ополчения.
Алекс до Дондасс Показати IP 11 Червня 2014 12:34
Не звезди Дондас!Под заказуху Кремля терористы (агенты ФСБ) выкрали не только технику,но и радиолокационные комплексы"Мандат".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus