USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Терористи обстрілюють Краматорськ. ОНОВЛЕНО

10 Лютого 2015 14:06
Російсько-терористичні війська обстріляли Краматорськ ракетами типу «Торнадо». Загинуло щонайменше 11 мирних жителів, 58 отримали поранення. Окрім того, в мережі з’явилося відео обстрілу міста.

Про це йдеться прес-центр штабу АТО у Facebook.

«Сьогодні, орієнтовно о 12.30, по летовищу Краматорська терористи нанесли вогневий удар із реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град».

Згідно з попередніми даними, вогонь вівся із використанням снарядів «Торнадо» із району населеного пункту Горлівка. Снаряди потрапили по летовищу, а також по приватному сектору на околицях міста Краматорська.

У результаті обстрілу Краматорська загинули 11 мирних жителів, ще 58 отримали поранення, - повідомляють у Донецькій облдержадміністрації.

Крім того, на аеродромі поранення отримали 10 військовослужбовців.

Варто зазначити, що боєприпаси «Торнадо» знаходяться на озброєнні ЗС Російської Федерації. Маштаби руйнувань та втрати уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, у мережі з'явилось відео, на якому місцева мешканка зафіксувала сьогоднішній обстріл Краматорська, - про це пише Gazeta.ua.

Ролик знятий із квартири багатоповерхівки, в якій, найімовірніше, перебувала молода жінка з двома дітьми.

Як повідомляє експерт Центру військово-політичних досліджень Костянтин Машовець на своїй сторінці у Facebook, бойовики обстріляли місто з РСЗВ «Смерч». Ракети приземлились поблизу штабу АТО, знищили танк і бензовоз.

«На жаль, серед військових вже є 200-й... від втрати крові...», - написав Машовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus