USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Армія РФ вдарила по навчальних закладах у Краматорську і Миколаєві

19 Серпня 2022 08:10
Російські військові завдали ракетних ударів по Краматорську та Миколаєву, поціливши у навчальні заклади.

Про це повідомили міський голова Краматорська Олександр Гончаренко та міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич.

«Ранковий удар по Краматорську. Окупанти продовжують нищити наші освітні заклади. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв», – сказав Гончаренко.

Судячи з фотографій, постраждали Краматорський фаховий коледж технологій та дизайну, а також Донбаська державна машинобудівна академія.

«Рашисти повторно обстріляли нашу Могилянку. Знову дві ракети С-300. На місці працюють аварійні бригади та комунальні служби», – інформував Сєнкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 19 Серпня 2022 11:45
А влада школи відкриває. Усіх дітей в школу. Має бути онлайн в теперішній час
Мама Показати IP 19 Серпня 2022 13:24
Ну а на заході країни вони чекають 1 вересня. Адже в нас чиновники з усіл сил стараються посадити за парти якомога більше дітей в школи. Дивно,адже під час карантину все було навпаки.Таке враження що спеціально це робиться. Адже світова спільнота Пісоя першого прильоту по школах буле стурбована і знову підкине грошенят

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus