USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Територія кінно-спортивної школи не належить до Центрального парку?

19 Вересня 2012 15:11
Територія кінно-спортивної школи опинилася поза межами парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку, хоч земельна ділянка під нею не в приватній власності, а лише надана в оренду.

Занепокоєння з цього приводу висловив голова постійної комісії міськради з питань , науки, культури, мови Анатолій Пархом’юк під час засідання 19 вересня.

Члени комісії обговорювали питання, запропоноване на розгляд депутатів під час чергової сесії міськради 26 вересня, про визначення меж Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Директор комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш повідомив, що відповідно до проекту рішення площа парку – 69,73 гектара.

Голова комісії Анатолій Пархом’юк поцікавився, чи включена територія кінно-спортивної школи, що розташована на колишньому стадіоні в парку, до меж цього ж парку. Почувши, що ні, наголосив, що її треба включити, адже власник кінно-спортивної школи користується цією земельною ділянкою лише тимчасово – орендував її на 49 років.

Анатолій Трикуш тим часом зауважив, що у межах парку відповідно до проекту рішення – територія зоокуточка, орнітологічний заказник і навіть запроектована Генпланом міста дорога з мостом через Стир до села Рованці, хоч «невідомо, чи вона там колись будуватиметься».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus