USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тести на COVID-19 виявляють також його новий штам, – ВООЗ

24 Грудня 2020 10:58
Всесвітня організація охорони здоров’я стверджує, що існуючі тести на коронавірус також виявляють і його новий вид, тоді як раніше повідомлялося, що його вже виявили у кількох жителів Закарпаття.

Про це заявив старший експерт лабораторії ВООЗ Франк Конінгс під час засідання організації, передають Українські Новини.

«В принципі, ми все ще можемо виявити сам вірус за допомогою молекулярних тестів, і, судячи з недавніх новин, навіть тести на антиген або експрес-тести все ще працюють з цими новими варіантами», – сказав він.

Читати ще: Новий штам коронавірусу заражає значно більше дітей, аніж раніше

За його слів, для виявлення нового штаму коронавірусу можна використовувати всі ті ж тести, навіть експрес-тести.

Раніше імунолог Борис Донський повідомив, що розроблені щеплення від коронавірусу також підходять для його нового штаму.

МОЗ України, своєю чергою, рекомендує утриматися від поїздок до Великої Британії, Данії, Австралії та Нідерланди через виявлення нового штаму коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus