USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тіла померлих у громадському місці в Нововолинську перевозитиме підприємець

18 Травня 2018 21:18
Виробниче управління комунального господарства укладатиме угоду з підприємцем, який має у власності магазин «Реквієм» і катафалк.

Про це йдеться на сайті Нововолинської міської ради.

На останній сесії Нововолинської міської ради депутати порушили питання стосовно вирішення проблеми доставки до моргу тіла померлої у громадському місці людини, яке не завжди є кому забрати.

Нагадаємо, такий випадок стався 5-го травня у Нововолинську. У ДТП загинув молодий хлопець. Тіло пролежало на дорозі декілька годин, оскільки ані у компетенції поліції, ані швидкої вивозити трупи. Хлопець не мав батьків та проживав зі старенькою бабусею.

У випадку виникнення такої ситуації, як відомо, на місце виїжджає лікарська бригада, яка констатує смерть, та працівники поліції для здійснення своїх дій. Керівники обох служб стверджують, що не мають права перевозити тіл померлих людей своїми автомобілями.

З метою пошуку шляхів розв’язання цієї ситуації 18-го травня міський голова Віктор Сапожніков скликав робочу нараду, на яку запросили керівників міських відділів поліції, з надзвичайних ситуацій, медицини, виробничого управління комунального господарства.



У результаті обговорення дійшли згоди, що виробниче управління комунального господарства укладатиме угоду з підприємцем, який має у власності магазин «Реквієм» на Шахтарському мікрорайоні і катафалка. Працівники поліції після проведення своїх висновків повідомлятимуть його про смертельний випадок, а він зобов’язується транспортувати до патологоанатомічного відділення тіло, яке нікому забрати з родичів чи близьких.

Орієнтовна вартість цієї послуги становить близько 550 гривень. Також цей підприємець перевозитиме до моргу померлих безхатьків. З міським відділом Держаної служби з надзвичайних ситуацій існує домовленість про винос тіл померлих, котрі тривалий час пролежали у помешканні, а вже згаданий підприємець в подальшому транспортуватиме їх до патологоанатомічного відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 18 Травня 2018 22:24
Дiло!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus