USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тіла збирали по всій окрузі: під Крутами ЗСУ розгромили російських окупантів

2 Березня 2022 21:08
Між селами Пам’ятне та Хороше Озеро на Чернігівщині 1 березня відбувся бій Збройних сил України та тероборони із російською армією.

Про це у Фейсбуці повідомляє Крутівська ОТГ, передає ТСН.

За свідченням жителів громади, після бою трупи майже 200 загиблих російських солдатів та офіцерів збирали по всій окрузі і на 2 КАМАЗах повезли у бік Сумщини через село Плиски.

Повідомляється, що перед боєм росіяни обстріляли меморіал пам’яті Героям Крут і зухвало фотографувалися на його фоні.

«У 1918 році тут (під Крутами – ред.) відбувся бій між армією УНР та більшовиками, які наступали на Київ. Тоді українці змушені були відступити. Але ціною численних жертв затримали ворога, що дало час УНР підписати договір у Бресті. Через 104 роки українці і росіяни билися знову. Цього разу російська армія зазнала тут приголомшливої поразки», – написала Крутівська ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 2 Березня 2022 21:35
ЦЕ ЗА 1918! Руські солдати ідіть н4х7й!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus