USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

ЗСУ просунулися вперед на Бахмутському напрямку, – ISW

29 Липня 2023 10:58
Українські війська 28 липня здійснювали контрнаступальні операції щонайменше на трьох ділянках фронту і просунулися вперед під Бахмутом.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

У повідомленні інституту наголошується, що українські військові заявили, що продовжують контрнаступальні операції на північному та південному флангах Бахмута, а заступник міністра оборони України Ганна Маляр поіформувала, що українські сили продовжують просування на південь від Бахмута.

В ISW зазначили, що один з російських «воєнкорів» заявив 28 липня, що українські сили просунулися вперед біля Курдюмівки та Андріївки.

Російські «воєнкори» також стверджували, що українські сили продовжують наземні атаки вздовж кордону Донецької та Запорізької областей біля Старомайорського (9 км на південь від Великої Новосілки) та Урожайного (9 км на південь від Великої Новосілки).

В ISW відзначили, що українське джерело стверджувало, що українські військові просунулися на відстань до 10-12 кілометрів від основної лінії оборони росіян на Бердянському напрямку.

Раніше стало відомо, що на Бахмутському напрямку українські війська продовжують успішно вести наступальні дії на південному фланзі довкола міста Бахмут. Жорсткі бої тривають в районі населених пунктів Кліщіївка, Курдюмівка, Андріївка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 29 Липня 2023 12:29
Просунулись,просунулись карта (не польська мара) вам в допомогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus