USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тільки 2% випускників хочуть складати тести російською мовою

10 Лютого 2011 14:29
Тепер абітурієнти можуть отримати сертифікат з російської мови – виключно для того, щоб вступати на відповідні філологічні напрямки.
Про це 10 лютого під час прес-конференції розповіла директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева, – інформує ТСН.
На питання про те, скільки абітурієнтів вже захотіло здавати тест російською, вона відповіла: «На сьогодні – близько 2%».
Втім Зайцева підкреслює: це лише проміжні результати, адже зареєструвалося поки тільки 40% від очікуваних абітурієнтів.
За її словами, збереглася також можливість здавати тести, перекладені мовами національних меншин. Торік бажаючих скласти тести недержавною мовою було близько чверті від усієї кількості абітурієнтів. «Цього року ми очікуємо стільки ж», – сказала Зайцева.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus