USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тіллерсон підтримав виділення Україні летальної зброї

12 Січня 2017 09:12
Рекс Тіллерсон, кандидат на пост Державного секретаря США, впевнений, що українська армія повинна нарешті отримати летальну зброю. На думку політика, тільки таким способом можна підтримувати цілісність і суверенітет держави.

Про це повідомив Знай.юа з посиланням на Укрінформ.

Звичайно, що для прийняття такого непростого рішення будуть потрібні численні консультації з Радою національної безпеки, але ось сам Тіллерсон особисто всіляко підтримує цю ідею.

Серйозне підвищення обороноздатності України на сьогоднішній день виступає одним з важливих завдань американського уряду. Вирішити його необхідно негайно. Українці повинні отримати можливість захистити себе від загрози, що нависла над ними.

Кандидат в Держсекретарі також висловив надію, що режим припинення вогню все-таки буде дотримуватися обома сторонами конфлікту. У разі ж серйозного погіршення обстановки США повинні допомогти Україні летальною зброєю для надійного захисту своїх кордонів.

До слова, сенатор США Джон Маккейн заявив про те, що Вашингтон повинен допомагати Україні у боротьбі з терористами на Донбасі, зокрема, США повинні надати зброю Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus