USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тіло чоловіка, який зник на Львівщині місяць тому, знайшли на Волині

27 Вересня 2018 08:15
Чоловік, який орендує став у селі Квасові Горохівського району, у верболозах неподалік неї знайшов тіло голої людини, яке вже майже повністю розклалося, інформує Волинь нова.

Потому було встановлено, що труп лежав неподалік меліоративної канави 30 – 40 днів. На залишках шкіри була щетина. І хоча завідомо причину смерті встановити не виявилося можливим, попередньо травматичних змін кісток не було виявлено.

Оскільки цими днями до Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинський області ніхто не звертався за допомогою знайти зниклих рідних, поліцейські стали шукати таких у сусідніх районах і областях. Так і було встановлено, що померлий – 49-річний житель одного зі сіл Львівщини. Він лише в спідній білизні (трусах) пішов із дому місяць тому. Чоловік був душевно хворий. Наразі поліція з’ясовує всі деталі цього факту.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus