USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Юнака з Харківщини, знайденого мертвим, поховали на Волині: батьки не приїхали по тіло

16 Квітня 2018 15:38
Харків’янина, якого знайшли мертвим за сміттєзвалищем у Проході, поховали на кладовищі с. Старостине. Про це повідомляє газета «Ратнівщина».

Нагадаємо, у березні 2018 року за сміттєзвалищем у селі Прохід Ратнівського району випадково знайшли мертвого молодого чоловікаАндрія Д., 1993 року народження, родом з м. Ізюм Харківської області. Тіло пролежало у снігу до півтора місяця. За висновками експерта, помер юнак від переохолодження. Тіло знайшоа місцевий житель поблизу сміттєзвалища, де той збирався нарізати прутів для віників. Слідів насильницької смерті не було виявлено.

Про страшну знахідку працівники поліції повідомили своїх колег на Харківщині, ті – родичів померлого. На Ратнівщині чекали, коли ж приїдуть нарешті за трупом. Але ніхто не їхав. З батьком покійного у телефонному режимі зв’язалися слідчі місцевого райвідділу поліції. І почули дивну відповідь. За покійним ніхто їхати не буде, батько дав розпорядження, аби поховали його там, де знайшли. Матері ж про біду ніхто не сказав: чоловік мотивував, що вона нещодавно поховала свого батька і хвора на серце. Він боїться втратити дружину і страшної звістки про смерть сина говорити їй не буде.

Зв’язувався з батьком покійного, та ще й двічі, і Прохідський сільський голова Олександр Гресик, якому довелося зайнятися похованням харків’янина, але він почув те ж саме, що і правоохоронці. Правда, було ще прохання від нього – поховати Андрія зі священиком, оскільки він був хрещений. Телефонував до О. Гресика і сам батько, цікавився, чи поховали його сина, і просив переслати йому свідоцтво про смерть…

Всі витрати на поховання юного харків’янина взяла на себе Прохідська сільська рада. Купили труну, хрест, встановили табличку і поховали на кладовищі с. Старостине минулого вівторка. А обряд відспівування покійного дещо пізніше провів отець Юрій – настоятель Прохідського храму.

Валентина БОРЗОВЕЦЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто мама Показати IP 16 Квітня 2018 18:02
Бідна дитина. Згинув в чужому краі нікому нe потрібний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus