USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Тобі пі**а. Поняв?» Правоохоронець з Волині хотів кришувати порно-моделей, а вони його здали поліції

17 Листопада 2023 22:08
На Волині судять правоохоронця, який вирішив скосити грошей із вебкам-моделей. Під час відеостріму вони спілкуються з чоловіками та демонструють їм свої принади. Такий чат є платним і, звісно, незаконним. «Полуничне» відео, за яке платять клієнти, може потрапити під статтю щодо виготовлення та поширення порнографії. А коли в поле зору правоохоронців потрапляє така діяльність, вони часто кваліфікують це як організацію порностудії.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

200-300 доларів США – саме таку таксу, як йдеться у матерілах справи, нібито вимагав волинський правоохоронець у дівчат, які займаються вебкам-моделінгом. Це поняття дуже часто підпадає під статтю виготовлення та поширення порнографічної продукції. Якщо обвинувачення, які Роману Токару пред’являє прокуратура, відповідають дійсності, то це означає, що він вирішив непогано підзаробити.

Читати ще: Отримав $3 тисячі? У Луцьку судять поліцейського, який шантажував вебкам-моделей та вимагав у них гроші

Відповідно до матеріалів справи, поліцейський вичислив дівчат, які беруть участь в онлайн-відеочатах з полуничкою, тобто під час трансляції показують свої оголені принади та роблять дії сексуального характеру. Згодом зв’язався з ними і запропонував своє сприяння у вирішені проблем, які можуть виникнути з поліцією.
Порно-моделі замість того, щоб злякатися уваги поліцейського до їхньої діяльності, побігли жалітися на правоохоронця його ж колегам. "Криша", схоже, у них вже була. Дівчата, виявляється, так тісно співпрацювали з поліцією, що самі почали записувати на диктофон розмови з Романом Токарем, і навіть погрожувати йому тією ж самою поліцією, яку він представляв.

Читати ще: Вебкам-модель з Великої Любаші: у Луцьку жінка заплатить 34 тис. штрафу за розповсюдження порно

Ось деякі з розмов: «В мене є вся інфа. Даже якщо ти мене зараз заблокуєш, тебе все одно знайдуть».

Дівчина спілкується про анкету, яку вона, як вважає, поліцейський сам злив на якийсь сайт: «Я тобі кажу ще раз, по-доброму, або ти її видаляєш, або будемо говорити по-другому. Ще раз до мене... (незрозуміле слово), тобі пі**а. Поняв? Поняв!»

А вже згодом співрозмовниця «набиває стрілку» поліцейському в міськвідділі:

- Я тебе чекаю на Грибоєдова! Приїжджай у відділок.

- А чо ви до мене на ти говорите? Ми знайомі з вами?

- Це твоя робота! Приїжджай у відділок або удаляй. Я жду. Або ти це удаляєш, або їдеш сюди.

Стає зрозуміло – під час цих розмов правоохоронець уже знав, що його документують і поводився обережно. А ось на одному із записаних відео він ще не був у курсі. Тут уже інша модель, яка діє під чітким керівництвом правоохоронців. Дівчину обвішують камерами перед зустріччю.

Розмова довга та показує деталі такого собі вебмоделінгу в Луцьку та в Україні. А якщо говорити мовою самих правоохоронців, які неодноразово викривали у Луцьку студії запису, деталі порнобізнесу. Як і під ким працює у Луцьку ця сфера? Вебмодель так зачарувала поліцейського, що той розповів їй усі секрети, з якими вона, звісно, і сама повинна бути добре знайома. Але в плані інформації розмова цікава:

«Я тобі розкажу цікавіше. У нас в Луцьку є приміщення. В них є спеціально облаштоване під кімнати, де сидять вебщіци. В них є адміністратор, яка викликає їх на роботу. Вебщіца далі приходить на роботу. Її вже чекає костюмчик чи школьніци, чи медсестри. І вона там облаштована отими всякими прикольчиками вашими розовими, які вібрірують».

Читати ще: У Луцьку трьох вебкам-моделей підозрюють у розповсюдженні порно. Поліція тисне, аби вони визнали вину

Далі поліцейський консультує дівчину, що потрібно робити, коли прийде поліція. А також розповідає, що кожна вебкаммодель повинна платити поліції за кришування:

«Кожна вебщиця віддає 300 доларів адміністраторші. Адміністраторша ці 300 доларів передає чи на Київ, чи мєсній поліції».

Тепер це красномовство розглядає суддя. Деякі телефонні розмови, які дівчата самі записували на диктофон, а потім злили поліції, адвокат підсудного просив не визнавати доказами і не досліджувати, адже вони поза межами обвинувачення. Проте суддя постановив дослідити й такі деталі справи.

Цікавим у цьому провадженні є те, що дівчата, які, ймовірно, є порномоделями, побігли шукати захисту у поліції. Питань у поліції щодо їхнього способу заробітку, схоже, не виявилося.

До слова, раніше у Луцьку неодноразово накривали онлайн-порностудії. Найгучніше затримання відбулося у 2011 році у студії, яку організувала власниця модельного агентства Олена Дьоміна. Вона також була представником Національного комітету конкурсу «Міс України» у Волинській області. Тоді організаторка отримала вісім років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 18 Листопада 2023 08:43
Сьогоднішня поліція стоїть на п*ять щаблів нижче колишньої радянської міліції. В усіх відношеннях. З повною відсутністю інтелекту, почуття відповідальності за погони, совісті і честі.
232 до Петро Показати IP 18 Листопада 2023 11:03
Як Ви таке можете говорити? Це "наша нова поліція" з "блискучими очима", створена з нуля найталановитішими у світі грузинськими реформаторами-шахраями під радісне волання тубільного населення. Як говорив класик - Петро Порошенко:"Каких тебе, бл..ь, еще реформ не хватает?"
Хз Показати IP 18 Листопада 2023 15:39
Одна поліцейська криша прибрала іншого конкурента поліцая. І бізнес далі мутиться
Анонім Показати IP 18 Листопада 2023 17:36
мєнти завжди кришували і зараз кришують цю тему

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus