USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Токарський піде з підприємцями на мирову?

30 Січня 2009 17:24
Конфлікт між ПФ «Скорпіон-Сервіс» та підприємцями, які торгують на ряді між ТЦ «Ювант» і Завокзальним ринком, може закінчитися мировою угодою. Принаймні, факт ведення переговорів із цього приводу підтверджують як представники «Скорпіона-Сервіс», так і підприємці, – повідомляють «Волинські Новини».
ПФ «Скорпіон-Сервіс» звернулася до Господарського суду Волинської області із позовами до 25 підприємців, які торгують на цьому ряді. Зокрема сьогодні, 30 січня, відбулося три судових засідання.
У фірмі вважають, що підприємці користуються земельними ділянками незаконно. Представник позивача Станіслав Тарашевський пояснив, що земля під цим рядом перебуває у користуванні «Скорпіона-Сервіс». Ця структура розірвала договори оренди із 10 підприємцями, а в 56-ти закінчився термін оренди.
Натомість представники відповідачів Віталій Шестернін та Юрій Колтонюк заявляли клопотання про відкладення розгляду справ. За їхніми словами, зараз тривають переговори між підприємцями та керівництвом ПФ «Скорпіон-Сервіс» щодо мирного врегулювання спору.
Сторона позивача заперечувала проти відкладення слуханням справ, стверджуючи, що мирова  угода можлива на будь-якому етапі розгляду справи. Однак суд в усіх трьох сьогоднішніх засіданнях задовольнив клопотання представників відповідачів.
Довідково:
Суд скасував рішення Луцької міськради про розірвання договору оренди земельної ділянки із фірмою «Скорпіон-Сервіс» на Завокзальному ринку. Про це під час прес-конференції 30 грудня 2008 року розповів міський голова Богдан Шиба.
Богдан Шиба розповів, що прокуратура оскаржила рішення міської ради в суді, який скасував рішення депутатів. «Я провів консультації, і мене запевнили, що шанси виграти апеляцію – мінімальні», – зізнався міський голова. Але, за його словами, інакше, як у правовому полі, мерія до конфлікту втручатися не може.
Нагадаємо, Луцька прокуратура 24 листопада 2008 року звернулася до міськради з протестом на рішення, ухвалене 19 листопада. Цим рішенням Луцька міськрада вирішила розірвати договір оренди земельних ділянок із фірмою «Скорпіон-Сервіс».
Натомість прокуратура у своєму протесті зазначає, що це рішення «є незаконним». На думку прокуратури, договір оренди можна розірвати, лише коли одна зі сторін порушує обов’язки. А «Скорпіон-Сервіс», вважають правоохоронці, умов договору дотримується.
Міський голова Богдан Шиба під час сесії нагадав, що ділянку надавали для обслуговування торгово-пішохідної зони, а не торговельного центру. Зрештою, 26-ма голосами «за» депутати відхилили протест прокуратури.
Власне, навколо пішохідного торгового ряду між «Ювантом» та Завокзальним ринком виник гострий бізнесовий конфлікт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Січня 2009 23:24
хто хоче вiрити в цей бред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вінстон Показати IP 31 Січня 2009 15:15
Люда не переживай! Все буде класно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus